reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Hallo!!! i my w domciu po urlopie-zjechaliśmy w niedziele ale potem za...eprz z rozpakowywaniem, sprzątaniem, urodzinami, gośćmi...wczoraj jeszcze lekarz w Gdańsku, no i wiadra śliwek do zaprawienia....dziś pierwszy dzień spokojniejszy ale i ostatni bo w poniedziałek do roboty i to z dużymi nadgodzinami od razu:(
urlop udany no i z pogłębiona integracją z Mamootami ;) wrzucę zdjecia to będzie więcej widać:)

No to super integracja fajna sprawa ;) a mnie w tym roku strasznie wzięło na rożne przetwory w przyszłym tygodniu na tapetę idą buraczki;) tak wiecie starzeje się chyba;) i nalewki chyba jakieś wyprodukuje. Pati a co do wyglądu to ja złe wyglądam jak za dużo śpię ;) a jak tak do 8 h to wtedy ok

Baśka, super!
Ja jeszcze 4 dni i jazda na wakacje! Juz doczekać się nie mogę.
Sylwia, podziwiam. Mi sąsiadka dała ogórki i nie ma kto zjeść ;-)

no my sami to trochę robiliśmy tylko w tym roku ale dostajemy zawsze dużo:) wolę dostawać;)
Kasia a gdzie na wakacje bo mi chyba umknęlo?

reklama
Kasia, fajnie :-) perspektywa urlopu jest bardzo przyjemna, a sam urlop jeszcze bardziej :-)
Ja jakoś nie mam serca do robienia przetworów, zresztą nawet nie mam gdzie trzymać. W tym roku nawet małosolne odpuściłam, pierwsze mi wyszły OK, za drugim i trzecim razem słabe, i dałam sobie spokój.

Do góry