reklama
Witajcie cioteczki! Wróciliśmy z działki. Tzn pogoda nas pogoniła. Dziewczynki wypoczęte, rodzice uśmiechnięci. Siedzieliśmy tam prawie całe upalne lato. Do domu wracaliśmy dosłownie na chwilkę i siu z powrotem w drogę. Co u Was słychać? Tęskniłyście troszkę?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No pewnie!! Ze tesknilysmy zawsze tesknimy a swoją droga to koniec wakacji już mi się tu wszystkie meldowac raz dwa trzy!!!!
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Ano koniec wakacji czuć zwłaszcza po temperaturze, toteż melduję się i ja :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
u nas wakacje skonczyly sie juz w sobote :d troche ciezko wstaje sie o 6:50 ale czas najwyzszy bo ilez mozna spac ;-) Teraz jak moj brat sciagnal rodzine to codziennie prawie jestem u nich na kawie...dzieciaki szaleja,przejde sie z ich psem na spacerek,zawsze trzeba cos zalatwic i dzien zleci...troche zaniedbalam BB ale obiecuje poprawe...Jednak jak tak sie widzi malo postow to czlowiek klika na krzyzyk i juz stronka zamknieta
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
To nie klikając na krzyżyk ja tu dzisiaj mam dzień kuchenny teraz kolejna partia ogórków do sloikow wędruje i sernik upieklam i na basenie byłam i na spacerze i hohoho
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Syla ale masz Powera...Ja ostatnio strasznie zmeczona wygladam...z rana jak po wielkim chlaniu...dopiero wieczorem sie robie ladniejsza
Podziel się: