reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
zmiana cyfry to za malo :)

Ja dzis zamiast na fitness to wyprawilam mloda do przedszkola i w kimono do....... 14:00 :-D
posiedzielismy wczoraj bardzooo dlugo z naszym gosciem i nie umialam normalnie dzis funkcjonowac...o 11:00 zrobilam tylko krotka 30min.przerwe na sprzatanie ;)

Ooo, to ja potrafię zasnąć o każdej porze niestety, i zazdroszczę Pati :-) bo nie mam kiedy. Ale w niedzielę jak wrócę z egzaminu, to sobie odbiję :-D trzeba korzystać, bo następny tydzień też przerypany będzie.

Pati a wiesz, ze nawet nie potrafie ci udzielic konkretnej odpowiedzi. Chyba tak jakos wypadlam z rytmu i tym razem ciezko mi idzie ten powrot. Troche w tym winy sprzetu bo od kilku miesiecy mam do uzytku ipad (w komputerze siadla mi bateria:-() i musze przyznac, ze choc kilka stron mam non stop otwartych - w tym bb- to na tym sprzecie lekko jest odswiezyc strone i przeczytac ale jak mam pomyslec o pisaniu to juz jakos nie bardzo mi sie chce. Przez to jestem do tylu ogolnie z mailami i odpowiedziami a o forum to juz nawet wspominac nie bede. Pod koniec lutego dostane nowsze wcielenie mojego starego laptopa to pewnie znow odzyje:-)

No ale na takie zapytanie to musialam sie juz pomeczyc z odpowiedzia ;-)

reklama
Dzieciaki ok. Zdrowe i w formie a to najwazniejsze. Julek od wrzesnia chodzi sam do zerowki (do czego sie jeszcze chyba niezupelnie przyzwyczailam bo po 12 chodze od okna do okna;-)) Co do reszty to z nowosci tyle, ze na letnich wakacjach nauczyl sie plywac i oby tego nie zatracic zaczelismy mniej wiecej systematycznie dwa razy w miesiacu chodzic na basen. Rezultat jest taki, ze od dwoch tygodni plywa tez Zoska :-) Poza tym zima to dla nas czas na sporty zimowe: narty, lyzwy, sanki. Wszystkie bardzo lubiane - choc w taki mroz lekko musimy sie zmuszac do wyjscia (a wlasciwie ja sie musze zmuszac bo dzieciaki zawsze chetne). Dzis rozpoczely sie tu ferie zimowe i jutro rano zmykamy na tydzien na narty. Wypozyczylam dzieciakom narty na caly sezon i musze powiedziec, ze Zoska chwycila bakcyla i chyba bedzie lepsza niz Julek patrzac na postawe i postepy jakie robi:-). No a po powrocie z nart ruszamy do Polski na drugi tydzien ferii...poleniuchowac dziadkow:-) Wiec znow nas nie bedzie :-(
Tyle minelo a tak naprawde nie wiem nawet o czym pisac.... ;-)

Do góry