reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Hej dziewczyny!!!!
Bron cie panie Boze-nie zapomialam Was!! :-)u nas na kompie zagoscily mega wirusy...ktos z naszego kompa wysylalm maile-tzn.z naszego IP.dostalismy taka wiadomosc z telecomu na komorke...musielismy zalozyc specjalne oprogramowanie...trzeba pozmieniac wszystkie hasla itd. router byl wylaczony prawie dwa tyg.w dodatku oba kompy nam padly...jeden juz w swieta...w sumie nie naprawialibysmy go(adama laptop) ale trzeba bylo zeby odzyskac dane...i tak naprawa dwie stowki...potem duzy komp padl i kolejny wydatek...ale teraz uwazamy co sie dzieje... no i dodam ze byla blokada ale ktos sprytnie ja obszedl...ciekawe co sie jeszcze wyprawialo i czy sobie przelatywali nasz komp-...
Ogolnie mam sie dobrze lece na inne watki nadrobic co u Was i dopisac co u nas
Syla ciesze sie ze powrocilas )))
Bron cie panie Boze-nie zapomialam Was!! :-)u nas na kompie zagoscily mega wirusy...ktos z naszego kompa wysylalm maile-tzn.z naszego IP.dostalismy taka wiadomosc z telecomu na komorke...musielismy zalozyc specjalne oprogramowanie...trzeba pozmieniac wszystkie hasla itd. router byl wylaczony prawie dwa tyg.w dodatku oba kompy nam padly...jeden juz w swieta...w sumie nie naprawialibysmy go(adama laptop) ale trzeba bylo zeby odzyskac dane...i tak naprawa dwie stowki...potem duzy komp padl i kolejny wydatek...ale teraz uwazamy co sie dzieje... no i dodam ze byla blokada ale ktos sprytnie ja obszedl...ciekawe co sie jeszcze wyprawialo i czy sobie przelatywali nasz komp-...
Ogolnie mam sie dobrze lece na inne watki nadrobic co u Was i dopisac co u nas
Syla ciesze sie ze powrocilas )))
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kurcze a ja zawsze takich głupawych hasel uzywam;p
patrycja24berlin
Syla ja tez mam glupawe hasla ))) haha
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No własnie jak poczytałam jakie powinny byc to hoho mama mia zielona pietruszka
patrycja24berlin
pamietam
Cieszę sie ze sie cieszycie myslałam ze odeszłam z zapomnienie
NEVER EVER!!!! :-)
Pati, dobrze, że i Ty już jesteś. Wirusom komputerowym, które zabirają nam forumowe psiapsióły mówimy: NIE!
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Apropos haseł- u nas w pracy dostawcy mają zmieniane kompy, i muszą informatykom podać hasła żeby wszystko poprzenosili- dzisiaj na prowadzenie wysunęło się "ku**amac" no toż tego nie sposób zapomnieć ciekawam jakie ma alternatywne, bo co jakiś czas trzeba zmieniać
reklama
Podziel się: