reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Ja od tygodnia mam problemy z dziewczynkami. Zrobiły się upały i Ala zaczęła się przyduszać, Kaszle koszmarnie. Po 15 idziemy do lekarza. Ola w poniedziałek obudziła się z ostrym bólem nogi. Myślałam, że symuluje. Ból narastał w pachwinie. Myślałam, że ma przepuklinę. Po kilku dniach przeszło. Z Alą jest coraz gorzej, ręce opadają.

reklama
Ja wrocilam wczoraj wieczorem z Pl....bylo naprawde fajnie bo i pogoda w sumie dopisala-nie liczac dwoch przejsciowych burz...mielismy dwa razy ognisko,pogoscilam sie :) pobyczylam...troche poalkoholizowalam ;))) no i oczywiscie zaliczylam zakupy :))

Dzis jakos wczesniej weny nie mialam na pisanie,bylam z mloda wymyc auto bo cale w muchach i krwi po podrozy ;) chyba jakies stado komarow roztrzaskalam
laugh.gif
juz nie mowie jak wygladalo w srodku... mloda jadla ciastka,chipsy,malowala-istny burdel na kolkach...ale teraz piko belo lsni :) zaliczylam tez zakupy...wykapana juz jestem,wypilam herbate i chyba zaraz spadam ;)

ALE TU STYPA!!!!!Masakra jakas!!

Fredka-
zdrowia... a u Oli to moze bole wzrostowe?

KasiaDe tak nowym autkiem-i stwierdzam ze ja potrzebuje wiecej kopyta w aucie-czyli PSow ;) jak trzeba wyprzedzac to jednak wychodzi miastowe auto ;))) no ale to tez taki mial byc...alete30 psowwiecej by mnie urzadzilo ;))

wlasnie posprzatalam,teraz zrobilam sobie sniadanko :) no i do 15:00 mam labe :-D

Kasia gdzie byliscie na weekend dokladnie? macie tam jakas kwatere? hotel? super te Wasze fotki!!! zachcialo mi sie gor :)))

Pati, super, że wyprawa się udała! A komarów są ostatnio całe masy, dobrze, że choć trochę zlikwidowałaś ;-)
Góry są piękne, żałuję, że w tym roku nam pogoda tak wybitnie nie dopisała bo mieliśmy w planach trochę sobie pochodzić, oczywiście tam, gdzie Marta dałaby radę.
Fredzia, mam nadzieję, że u Was lepiej...

Pati, mieszkaliśmy w Kościelisku, ale kwatery nie polecam - cena nieadekwatna do lokalu. Ta co lubię była zarezerwowana i tamtą polecam bardzo, bo fajna lokalizacja i super cena. Jakbyście chcieli sie kiedyś wybrać to dam namiary

reklama
dzieki Kasia :) w tym roku to juz pewnie nie...ale mysle ze w nastepnym trzeba bedzie udezyc w polskie gory :) tak to przynajmniej co zjem to spale ;))))

Syla malinki mowissz-mniam-pycha :)
ja wlasnie Ptysi zaserwowalam kolbe kukurydzy ;)

Do góry