Ja od tygodnia mam problemy z dziewczynkami. Zrobiły się upały i Ala zaczęła się przyduszać, Kaszle koszmarnie. Po 15 idziemy do lekarza. Ola w poniedziałek obudziła się z ostrym bólem nogi. Myślałam, że symuluje. Ból narastał w pachwinie. Myślałam, że ma przepuklinę. Po kilku dniach przeszło. Z Alą jest coraz gorzej, ręce opadają.
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja wrocilam wczoraj wieczorem z Pl....bylo naprawde fajnie bo i pogoda w sumie dopisala-nie liczac dwoch przejsciowych burz...mielismy dwa razy ognisko,pogoscilam sie pobyczylam...troche poalkoholizowalam )) no i oczywiscie zaliczylam zakupy )
Dzis jakos wczesniej weny nie mialam na pisanie,bylam z mloda wymyc auto bo cale w muchach i krwi po podrozy chyba jakies stado komarow roztrzaskalam
juz nie mowie jak wygladalo w srodku... mloda jadla ciastka,chipsy,malowala-istny burdel na kolkach...ale teraz piko belo lsni zaliczylam tez zakupy...wykapana juz jestem,wypilam herbate i chyba zaraz spadam
ALE TU STYPA!!!!!Masakra jakas!!
Fredka-zdrowia... a u Oli to moze bole wzrostowe?
Dzis jakos wczesniej weny nie mialam na pisanie,bylam z mloda wymyc auto bo cale w muchach i krwi po podrozy chyba jakies stado komarow roztrzaskalam
ALE TU STYPA!!!!!Masakra jakas!!
Fredka-zdrowia... a u Oli to moze bole wzrostowe?
patrycja24berlin
KasiaDe tak nowym autkiem-i stwierdzam ze ja potrzebuje wiecej kopyta w aucie-czyli PSow jak trzeba wyprzedzac to jednak wychodzi miastowe auto )) no ale to tez taki mial byc...alete30 psowwiecej by mnie urzadzilo )
wlasnie posprzatalam,teraz zrobilam sobie sniadanko no i do 15:00 mam labe
Kasia gdzie byliscie na weekend dokladnie? macie tam jakas kwatere? hotel? super te Wasze fotki!!! zachcialo mi sie gor ))
wlasnie posprzatalam,teraz zrobilam sobie sniadanko no i do 15:00 mam labe
Kasia gdzie byliscie na weekend dokladnie? macie tam jakas kwatere? hotel? super te Wasze fotki!!! zachcialo mi sie gor ))
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Pati, super, że wyprawa się udała! A komarów są ostatnio całe masy, dobrze, że choć trochę zlikwidowałaś ;-)
Góry są piękne, żałuję, że w tym roku nam pogoda tak wybitnie nie dopisała bo mieliśmy w planach trochę sobie pochodzić, oczywiście tam, gdzie Marta dałaby radę.
Fredzia, mam nadzieję, że u Was lepiej...
Góry są piękne, żałuję, że w tym roku nam pogoda tak wybitnie nie dopisała bo mieliśmy w planach trochę sobie pochodzić, oczywiście tam, gdzie Marta dałaby radę.
Fredzia, mam nadzieję, że u Was lepiej...
patrycja24berlin
Syla widzialam Cie ze bylas )) nadaj cos Alexis nasza co sie nam bb znowu rozkreci )))
Pati, mieszkaliśmy w Kościelisku, ale kwatery nie polecam - cena nieadekwatna do lokalu. Ta co lubię była zarezerwowana i tamtą polecam bardzo, bo fajna lokalizacja i super cena. Jakbyście chcieli sie kiedyś wybrać to dam namiary
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Widzę pewna zależność
Ide na maliny zaczne rzokręcać nakręcac i snuc intrygi wieczorem
Ide na maliny zaczne rzokręcać nakręcac i snuc intrygi wieczorem
reklama
patrycja24berlin
dzieki Kasia w tym roku to juz pewnie nie...ale mysle ze w nastepnym trzeba bedzie udezyc w polskie gory tak to przynajmniej co zjem to spale )))
Syla malinki mowissz-mniam-pycha
ja wlasnie Ptysi zaserwowalam kolbe kukurydzy
Syla malinki mowissz-mniam-pycha
ja wlasnie Ptysi zaserwowalam kolbe kukurydzy
Podziel się: