reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
:-):-) My tez witamy wszystkich po przerwie.
U nas ostatni tydzien byl wybitnie domowy w dwoch aspektach. Raz: byl u mnie brat z zona i corka. Dwa: probowalismy nieco zmienic wnetrza: pomalowalismy salon (wkoncu pozbylam sie zoltych scian..youpi), odswiezylam sypialnie (przemalowalam sciany i szafy) i kilka mniejszych detali. Czas uciekl nie wiadomo kiedy a zrobilismy niewiele...ale to wina tego, ze w tym kraju wszystko jest inne wiec musielismy troche experymentowac z farbami, ktore nie zawsze okazywaly sie byc dobre. W rezultacie salon malowany byl 4 razy.
No i przeraza mnie ilosc pracy i czasu ktory trzeba w takie poprawki wlozyc.

Chyba zaczynam tesknic za fajnym i nieduzym mieszkaniem ...

no my ruszylismy z budowa domu w Pl - tu mam jakies niecale 100 m 2 i czesto nie wiem jak to wszystko ujarzmic a co dopiero jak w PL bede miala prawie 200 m2 do posprzatania..;/... i podobnie czasem mysle Cicha...ale moze kwestia przyzwyczajenia;)

milo Was widziec dziewczeta:*

Kakaw, Ell zaglądacie tu czasem???
Jeśli tak to dajcie znać, bo za tydzień albo za dwa będę w Chorzowie w parku (to zależy kiedy mój mąż do domu zjedzie)
i chętnie bym się spotkała, wiem że nie macie daleko :))

Od jutra mnie nie ma przez 3 dni. Ale nigdzie nie jadę, tylko Marcin wyjeżdża i zabiera kompa. Wybiera się do Londynu, na spotkanie ludzi zajmujących się hobbystycznie pisaniem oprogramowania na odtwarzacze mp3. Od jakiegoś czasu już w tym działa, no i jak pojawila się opcja spotkania (połączenie konferencji, warsztatów i imprezy) to powiedziałam: jedź!
Do tego spotkanie jest w siedzibie Googla, która podobno ma bardzo ciekawy i nietypowy wystrój wnętrz. Biuro Google w Londynie - Architektura wnętrz - Artykuły - Architektura wnętrz, wnętrza, projekty
A ja pierwszy raz zostaję na 3 dni sama z trójką. :-)

reklama
Do góry