reklama
Mamoot udanego wypozynku... cieszcie sie Mazurami w spokoju.
My sie meldujemy po powrocie. Walizki rozpakowane, pranie dokonane,rytm niemal wdrozony, maz pozegnany (sluzbowo umknal do Azji na dwa tygodnie :-() Pogode za to mamy piekna wiec korzystamy przynajmniej w tej kwestii.
My sie meldujemy po powrocie. Walizki rozpakowane, pranie dokonane,rytm niemal wdrozony, maz pozegnany (sluzbowo umknal do Azji na dwa tygodnie :-() Pogode za to mamy piekna wiec korzystamy przynajmniej w tej kwestii.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
ja tez juz prawie jestem w normalnym trybie, jeszcze ze 2 pralki, i musze ogarnąć dom bo troche zarosło mi kurzem, przed domem trawnik mi kiełkuje, na klatce schodowej bede cyklinowac drewniane schody i tak koło sie toczy
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fredka Wam rowniez milego wypoczynku i pieknej pogody...
Ciekawe co tam u Mamootow
Ciekawe co tam u Mamootow
Jestem! :-) Wrócilismy w sobotę - tak jak Kasia pisała. No i powoli się ogarniam w domu :-) Zdjęcia oczywiście będą, ale to jeszcze chwila.
Pogoda w sumie była dobra - tylko dwa dni padało, ze dwa dni było zimno, a tak lampa i słońce. Istne lato! :-)
Ale się za Wami stęskniłam!! Co to będzie jak pojade na Mazury na dłużej...
Pogoda w sumie była dobra - tylko dwa dni padało, ze dwa dni było zimno, a tak lampa i słońce. Istne lato! :-)
Ale się za Wami stęskniłam!! Co to będzie jak pojade na Mazury na dłużej...
reklama
Podziel się: