reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Heatherku, ucałuj od nas Matiska :-)
Heterek wydluzenia doby i czestszych wizyt na bb zycze!:-)
A z katarkiem to u nas podobnie ilekroc Julek zlapie to ja donosze A wczesniej przez tyle lat nie wiedzialam co to katar ;-)
No a Pati juz pewnie ruszyla na wakacje:-) w koncu czwartek nadszedl;-)
Dobraj pogody i super wrazen zycze! No i masy fajnych zdjec na bb;-):-)
A z katarkiem to u nas podobnie ilekroc Julek zlapie to ja donosze A wczesniej przez tyle lat nie wiedzialam co to katar ;-)
No a Pati juz pewnie ruszyla na wakacje:-) w koncu czwartek nadszedl;-)
Dobraj pogody i super wrazen zycze! No i masy fajnych zdjec na bb;-):-)
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A my jutro śmigamy na Kaszuby i nasze morze, dziewczyny życzę udanych majówek i do usłyszenia za jakieś 2 tygodnie- cholerka jak ja bez tego BB wytrzymam.
A tak w ogóle to padam na ryj- jejku ten moment kiedy dziecko zaczyna chodzić, a jeszcze nie do końca łapie równowagę jest wykanczający. No ale są też milsze tego uroki- miło popatrzec jak taki malutki ludzik pomyka na dwóch nózkach po domu i ma z tego ucieche
A tak w ogóle to padam na ryj- jejku ten moment kiedy dziecko zaczyna chodzić, a jeszcze nie do końca łapie równowagę jest wykanczający. No ale są też milsze tego uroki- miło popatrzec jak taki malutki ludzik pomyka na dwóch nózkach po domu i ma z tego ucieche
Ell udanego wypoczynku. Kaszuby mh... tam chyba jest bardzo ladnie? Kawalek Polski, ktorego jeszcze nie widzialam i mam nadzieje, ze kiedys uda mi sie go zobaczyc :-) W kazdym badz razie wdychajcie swieze powietrze, odpoczywajcie, bawcie sie dobrze i wracajcie cali i zdrowi:-)
No a Otylka jak wroci to juz biegac bedzie:-)
No a Otylka jak wroci to juz biegac bedzie:-)
heatherek duzo zdrowka:-):-):-):-):-)
mi tez sie ostatnio doba skurczyla, dlatego mnie nie bylo...Mati dawal w kosc i jeszcez mi sie na porzadki geeralne w domu zebralo...a fuj!!!
Dziewczyny udanych wyjazdow, my jedziemy w poniedzialek na Podlasie - Giby, tez juz sie nie moge doczekac))))
mi tez sie ostatnio doba skurczyla, dlatego mnie nie bylo...Mati dawal w kosc i jeszcez mi sie na porzadki geeralne w domu zebralo...a fuj!!!
Dziewczyny udanych wyjazdow, my jedziemy w poniedzialek na Podlasie - Giby, tez juz sie nie moge doczekac))))
reklama
Podziel się: