Kasiu, dopiero teraz przeczytałam!!!!! Do mnie to trzeba granatem rzucać bo inaczej się nie da. Jakoś ostatnio strasznie zalatana jestem. Nie wiem czy zrobiłam się niezaradna czy co, ale ciągle mam coś do roboty. A najfajniejsze jest to, że gdzie nie spojrzę tam bałagan.
reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Fredka, ja mam podobnie, ciągle coś robię a i tak gdzie nie spojrzę to coś jeszcze trzeba zrobić... zero czasu na odpoczynek, ile bym nie spała to sie nie wysypiam, chodzę nieprzytomna. Dziś będę walczyć o urlop! trzymajcie kciuki :-)
Kasia i jak tam? wywalczyłaś?:-)
Fredka jakbyś pisała o mnie, ostatnio na nic nie mam czasu, bałagan non stop choć wciąż chodzę i sprzątam, a jeszcze zaczełam się bawić decoupagem i siedzę po nocach, kleję, maluję, idę spać o 2 potem rano nietomna jestem
dziś byłam na rozmowie w sprawie pracy, firma fajna więc trzymajcie kciuki
Fredka jakbyś pisała o mnie, ostatnio na nic nie mam czasu, bałagan non stop choć wciąż chodzę i sprzątam, a jeszcze zaczełam się bawić decoupagem i siedzę po nocach, kleję, maluję, idę spać o 2 potem rano nietomna jestem
dziś byłam na rozmowie w sprawie pracy, firma fajna więc trzymajcie kciuki
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Trzymamy Irma a swoją droga to ten bałagan jest jakis samoodnawialny normalnie
Pochwal sie swoimi decoupagami
Pochwal sie swoimi decoupagami
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
U mnie wielka dupa niestety tzn. oczywiście mogę wziąć urlop, jeśli nic się nie wydarzy- a może się wydarzyć, bo pieprzone hamburgery się do nas wybierają, tylko jak zwykle diabli wiedzą kiedy. Jeśli wtedy, kiedy chcę mieć urlop, to będę musiała przesunąć i dostanę dopiero po wizycie. Jeśli pójdę w przyszłą środę tak jak chcę, a wymyślą w czwartek, że będą w poniedziałek, muszę wrócić do pracy. K....
reklama
Podziel się: