reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Fredzia..ja niemalze godziny odliczam...a jak mnie cos tam rano pobolewalo...to mowie juuuz?..nie nooo..musze trzymac sie do 7;)

Jest dzielną aktywną przyszłą mamą. Najgorsze dni przed tobą. Chyba to czekanie najbardziej mnie wkurzało. Trzymam kciuki i postaraj się o odpoczynek. Przyda się niedługo. Oj przyda.
A rodzisz sama czy z mężem? Wogóle jest ktoś przy tobie, żeby w razie czego pomóc?

ja jestem umowiona na cc...A. bedzie caly czas ze mna...i tez Dusia "za sciana:)...ze swoja mama chrzestna-moaja sis..
w pon. tez przylatuje moja tato

a na którą godzinę? Będę mocno trzymać kciuki. Ojej jak ten czas szybko zleciał. Na samą myśl o porodzie kręcą mi się łzy w oczach. Daj nam jakoś znać jak będzie już po wszystkim. Właśnie 7 jadę z Alą do ortopedy. Ale i tak myślami będę z Tobą.

godziny jeszcze nie znam..powiedza mi 6...niewykluczone,ze juz 6 zostane..ale bede sie bronila przed tym;) na pewno dam jak najszybciej znac co i jak:) bedziecie na biezaco;)

reklama
Do góry