reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
w piatek ruszam na podbój stolicy i zostaje tam tydzień wiec bedzie okazja do spotkania dziewczyny, Kasia, Fredzia jesteście czy wyjeżdżacie?
Hej. My na wakacjach już. Narazie w Szwecji. Dzieciaki mi sie znowu pochorowaly. Nawet Magda jak cały rok nie chorowała tak teraz się załatwiła. Ostatnio klima w aucie nam padła i trochę szyby otwieraliśmy więc pewnie ich przewiało a dodatkowo jak płynęliśmy promem wyszliśmy na zewnątrz a tam strasznie wiało. Także sorki że mnie nie ma ale mam tak pokręcony ten miesiąc że szok. Dobrze że to lipiec się zaczyna może coś się odmieni:-)
Sylwia ja jestem. Jak mnie szlak nie trafi. Adam ma kilka dni wolnych i codziennie skutecznie wyprowadza mnie z równowagi. Zapomniał, ze ma rodzinę i jak tylko wstaje zaraz zaczyna się drzeć. Mieliśmy dzisiaj pojechać na działkę to się obraził bo Ola mu na nerwach grała. Jeszcze trochę i mu wygarnę co nie co. Oczywiście wypomina mi, że siedzę w domu. No tak ja tu leżę. Tak więc przez niego Ola nie poszła do przedszkola,bo mieliśmy pojechać, pan pojechał sam. Ech szkoda słów. Muszę rozejrzeć się za spacerówką dla Ali bo stara zaczęła się rozwalać. Gubi kółka. Jakbyście słyszały, że ktoś ma do oddania używaną to z chęcią wezmę albo zapłacę ale w granicach rozsądku.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Zaczynam od piatku urlop 2 tygodnie hurrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Już znosze jako w pracy
Podziel się: