reklama
i ja melduje, ze odzyskalam dostep do kompa ..ale ale ja to na nic nie mam czasuuu...a jutro jeszcze egzamin..wiec prosze trzymajcie kciuki ..po czeka mnie wielkie prasowanie..a pobyczylabym sie przed kompem na bb..a tu ...ech .........;/
myslami caly czas jestem z Wami!
aa mam ustalona cc na 7 lipca..o ile donosze..bo juz mam skurcze..:O..a jeszcze na ..jestem nie przygotowana...
myslami caly czas jestem z Wami!
aa mam ustalona cc na 7 lipca..o ile donosze..bo juz mam skurcze..:O..a jeszcze na ..jestem nie przygotowana...
hej dziewczyny, ja też ostatnio zabiegana jakaś jestem, może schudnę przy tym ;-)
w sobotę miałam festyn u Izy w przedszkolu, miałam tam wystawione swoje stoisko z testerami Avon, musiałam wypisać setki ulotek itp, ale się cieszę że mam jakieś zajęcie od razu humor lepszy do tego próbuję sił w decoupage, w czwartek idę na kurs
w sobotę przyjeżdża mąż na 2 tyg, chcemy gdzieś pojechać, tylko nie wiemy gdzie przez te powodzie nie wiem jak tam woda w Bałtyku czy nie jest skażona więc może jakieś jeziorko... zobaczymy
to tyle ,buziaki dla szkrabów
w sobotę miałam festyn u Izy w przedszkolu, miałam tam wystawione swoje stoisko z testerami Avon, musiałam wypisać setki ulotek itp, ale się cieszę że mam jakieś zajęcie od razu humor lepszy do tego próbuję sił w decoupage, w czwartek idę na kurs
w sobotę przyjeżdża mąż na 2 tyg, chcemy gdzieś pojechać, tylko nie wiemy gdzie przez te powodzie nie wiem jak tam woda w Bałtyku czy nie jest skażona więc może jakieś jeziorko... zobaczymy
to tyle ,buziaki dla szkrabów
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Fredka, i tak długo miałaś spokój moja Martuś jakoś też późno zaczynała się czołgać, szła do żłobka jak miała 9,5 miesiąca, to jeszcze nie raczkowała.
Irma, super, że coś się dzieje, na pewno od razu inne podejście do świata :-)
Rusia, trzymam kciuki i za egzamin, i za to, żeby Maluszek za bardzo się nie spieszył!
Irma, super, że coś się dzieje, na pewno od razu inne podejście do świata :-)
Rusia, trzymam kciuki i za egzamin, i za to, żeby Maluszek za bardzo się nie spieszył!
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: