reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No ja jade do Polski...Moj Adam wybywa na 10 dni do Miami,a ja nie mam zamiaru siedziec sama wiec pakuje nasza bryke i sune do mamusi ;-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Do kiedy bedziesz w Tczewie?
Bo ja sie wybieram do Elblaga w nastepnym tygodniu
Bo ja sie wybieram do Elblaga w nastepnym tygodniu
Ale jest ślicznie i tak ładnie.
Fredzia, coś Ci się nie pomyliło? Jakie slicznie?! Ślicznie to będzie jak się zazieleni! ;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Syla albo do 28-go albo az do swiat wielkanocnych...Moze jakis zlot w 3 razem z Baska bysmy urzadzili ,co ??? :-)
Tak wogole to nie wiem co jest grane...Adam mial jechac po mloda albo dac mi cynka ze ja mam ja odebrac...Dzwonilam,dzwonilam,pisalam smsy i zero odzewu...troche sie poklocilismy wiec myslalam ,ze mi na zlosc robi.ze pewnie mloda odebral i poszedl sobie z nia na spacer...ale jakos spokoju mi nie dawalo i zadzwonilam do przedszkola czy mloda odebrana...okazalo sie ze NIE!!!!!!! pojechalam po nia szybko...dzwonie dala i nic... Ch*j mnie zaraz strzeli normalnie bo nie wiem co jest grane...oby to tylko nie bylo nic groznego!!
Tak wogole to nie wiem co jest grane...Adam mial jechac po mloda albo dac mi cynka ze ja mam ja odebrac...Dzwonilam,dzwonilam,pisalam smsy i zero odzewu...troche sie poklocilismy wiec myslalam ,ze mi na zlosc robi.ze pewnie mloda odebral i poszedl sobie z nia na spacer...ale jakos spokoju mi nie dawalo i zadzwonilam do przedszkola czy mloda odebrana...okazalo sie ze NIE!!!!!!! pojechalam po nia szybko...dzwonie dala i nic... Ch*j mnie zaraz strzeli normalnie bo nie wiem co jest grane...oby to tylko nie bylo nic groznego!!
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Hmmm zobaczymy bo jeszcze jestesmy na rekonwalescencji po ospie, ale plan jest dobry na spotkanie we 3
Podziel się: