reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Stypa-i tyle .... wstydzcie sie malpy jedne Wy
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No to kondolencje składać czas zacząc
No to kondolencje składać czas zacząc
Ja bym poczekala...wiosna idzie ..rozruszamy sie :-):-) wieczory beda dluzsze, dzieciaki po podworkowych szalenstwach beda szybciej padac...zycie zrobi sie przyjemniejsze ;-):-)
Mi ciężko przywyknąć do nowego bb. Nie mogę się tu odnaleźć A tak wogóle to jestem i żyjemy tylko mnóstwo załatwiania różnych spraw było i jakoś neta odpuściłam sobie. Pozdrawiamy cioteczki i wszystkie słodkie skarby
patrycja24berlin
Mamoot tylko zebys calkowicie sobie nie odpuscila... ;-)
A do zmian idzie przywyknac ;-) ja tu niezle te zmiany przeklinalam a teraz nawet juz tego nie widze ,ze byly jakies zmiany
Ja Was w srode opuszczam...i tak znajac zycie duzo do nadrabiania nie bedzie ;-) nie bedzie mnie ok.10-17 dni...zobaczymy jak sie akcja rozwinie Moze wpadne od czasu do czasu skrobnac co u nas...
A do zmian idzie przywyknac ;-) ja tu niezle te zmiany przeklinalam a teraz nawet juz tego nie widze ,ze byly jakies zmiany
Ja Was w srode opuszczam...i tak znajac zycie duzo do nadrabiania nie bedzie ;-) nie bedzie mnie ok.10-17 dni...zobaczymy jak sie akcja rozwinie Moze wpadne od czasu do czasu skrobnac co u nas...
reklama
patrycja24berlin
Wariatki
Podziel się: