reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

no to ja sprawdzam ile ja mam postów:)
na sierpniu też bardzo fajna grupa powstała - jest dużo takich co sie pojawiaja i znikają ale na tajnym jest naprawde fajna brygada:)
no ale oczywiście czerwca 2006 nie przebije ;)

reklama
no teraz w licpwkach 2010 na zamknietym wymieniamy sie zdjeciami...i naprawde co jedna to piekniesza..:szok::-Dnparwde! same lachony:-D tez wydaje mis ie,z e tworzy sie niezle grono
(ale do naszego jeszcze daleko......:tak:- oj bardzo chcialabym kiedys tak na takie babskie spotkanie sie tez z Wami wszystkimi wybrac!!!:-):tak::tak::tak:

Ja to chora jestem jak tu nie wpadne...:-D No chyba ,ze mam urlop od kompa bo gdzies jestem poza domem wiec wtedy ciezj usiasc...ale dwa dni i jestem na starych obrotach i bb idzie w ruch ;-)

Hej, hej...
To ja, mega leń ostatnio do pisania i bywania na forum:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Wszystko przez wyjazd na ferie, bo postanowiłam spędzić cały czas z dziećmi i mężem i jakoś tak moje uzależnienie spadło. No ale za to teraz mam co czytać;-)Pozdrawiam gorąco

reklama
Melduję, że żyję :-) choć przeziębiłam się porządnie przy tym lataniu z kartonami, więc trochę ciężkie to życie ;-) prawie wszystko przewiezione, ale zanim wszystko trafi na swoje miejsce to jeszcze potrwa. Na razie skaczę pomiędzy kartonami w poszukiwaniu tego co najbardziej potrzebne. Najgorsze, że ja sama niewiele pakowałam, większość mój mąż z siostrą i jej chłopakiem, więc w kartonach jest jeden wielki misz masz, ja nie wiem jak oni to wykonali. W każdym razie powoli idzie do przodu :-)

Do góry