reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

ale ja mialam mala przerwe(przez przeprowadzki brak dostepu do sieci:-p:-p:-p:-D a teraz jestem caly zcas online:-D:-D

reklama
(mialam niedawno tyle co Mamootek napisanych postow- a prosze zobaczyc jaka teraz roznica:-D...

Eeejjjjj!!!! :szok:;-) Chciałam sie usparawiedliwić, że po pierwsze ja klikam tylko wieczorami (najczęsciej), bo w pracy nie mam czasu. A poza tym, to to drugie forum Stasiowe jest marne (z wyjątkiem kilku osób). Więc spadła mi ilość pisanych postów.

lipcowe2010 - az huczy..i ja nie nadazam...ale tu mi lepiej..wiem z kima gadam...co u kogo a tam wpadaja dziewczyny znikaja...(ale te stale juz zdazylam polubic)...choc te stare baby z czerwca 2006 i tak sa the best!:-D;-)

ha! jak uderzylam w stol to wszystkie sie odezwaly:-D
Cicha - wypoczywaj i wracaj- zcekamy na fotki!

reklama
Ja też poczytuje, bo na pisanie nie starcza mi siły. Nie minął tydzień od odstawienia antybiotyku a Ala znów ma katar i zaczyna nieciekawie wyglądać. We wtorek mam wizytę u alergolog która jest równocześnie pediatrą dziecięcym to mi ją porządnie obejrzy, bo mi ręce opadają. A swoją drogą znowu ją wysypało. Podałam jej marchewkę i okazało się, że to ona tak ją uczula. Jeśli chodzi o forum, tu mi najlepiej. Na wrześniówkach te dzieci to niedługo zaczną latać. Jak czytam co te kobitki piszą to włos jeży mi się na głowie. Nie wiem czy one są tak zazdrosne o siebie, czy co, ale wierzcie mi jedno dziecko to już prawie chodzi, jedno już raczkuje. Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam. A moja Ala w porównaniu do tych dzieciątek to jakaś ułomna:-):-):-).

Do góry