reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
O Wy!!!!! Ja tu widze odstaje baaaardzo z licznikiem:-)
(mialam niedawno tyle co Mamootek napisanych postow- a prosze zobaczyc jaka teraz roznica...
Eeejjjjj!!!! ;-) Chciałam sie usparawiedliwić, że po pierwsze ja klikam tylko wieczorami (najczęsciej), bo w pracy nie mam czasu. A poza tym, to to drugie forum Stasiowe jest marne (z wyjątkiem kilku osób). Więc spadła mi ilość pisanych postów.
lipcowe2010 - az huczy..i ja nie nadazam...ale tu mi lepiej..wiem z kima gadam...co u kogo a tam wpadaja dziewczyny znikaja...(ale te stale juz zdazylam polubic)...choc te stare baby z czerwca 2006 i tak sa the best!;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cicha troche bedziesz musiala napisac tych postow zeby byl w polowie jak my
Milego wypoczynku :-) Fotek duzooo wstaw :-)
Milego wypoczynku :-) Fotek duzooo wstaw :-)
ha! jak uderzylam w stol to wszystkie sie odezwaly
Ciężarnej nie można lekceważyć;-)
reklama
Ja też poczytuje, bo na pisanie nie starcza mi siły. Nie minął tydzień od odstawienia antybiotyku a Ala znów ma katar i zaczyna nieciekawie wyglądać. We wtorek mam wizytę u alergolog która jest równocześnie pediatrą dziecięcym to mi ją porządnie obejrzy, bo mi ręce opadają. A swoją drogą znowu ją wysypało. Podałam jej marchewkę i okazało się, że to ona tak ją uczula. Jeśli chodzi o forum, tu mi najlepiej. Na wrześniówkach te dzieci to niedługo zaczną latać. Jak czytam co te kobitki piszą to włos jeży mi się na głowie. Nie wiem czy one są tak zazdrosne o siebie, czy co, ale wierzcie mi jedno dziecko to już prawie chodzi, jedno już raczkuje. Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam. A moja Ala w porównaniu do tych dzieciątek to jakaś ułomna:-):-):-).
Podziel się: