reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
U nas na czerwcówkach 2008 była wielka awantura i skłąd sie podzielił na 2 obozy. :szok:
Jak ja się cieszę, że tu z Wami jest tak normalnie, żadnych kłótki, żadnych awantur i oskarżania.

Trochę off topic... :sorry:

ktory ja zaczelam..:-D:zawstydzona/y:

na lipcowkach jest milo...sie dopiero rozkreca..ale my tu to jak stare dobre malzenstwo..;-)

Na marcowkach tez jest milo (i chyba bedzie fajna grupa) ale ja tylko podczytuje raz na tydzien a pisac tak dawno nie pisalam, ze az wstyd wracac.
No a jak mam juz gdzes nadrabiac w pisaniu i plotkach to tutaj :-)

Kasiu, oczywiście o głupoty: że dziewczyna zrezygnowała z moderatorstwa i nic nie powiedziała, a okazało sie, ze to pomyłka admina, ale oskarżenia już były. Że ktoś sie angażuje i pisze 100 postów na dzień, a inni się "ochrzaniają", eee... takie policyjne podejście, bleeee... I to tylko 5 dziewczyn zrobiło chryję na całe forum. A reszta sie wyniosła i pisze sobie sama (w tym ja)
U nas jest milusio :-)

reklama
wogole jak tak teraz patrze- to jestesmy na 2 miejsciu z iloscia napisanych postow-aktywnoscia...zaraz po marcowkach(biorac pod uwage rocznik 2006)- to niezle mamy osiagi, szczegolnie,z e pamietam jak maj..i grudzien nas zdrowo przeganiali.... to sie chwali!:-D

Do góry