reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Nareszcie!!!!
I gdzie rezsta????
I gdzie rezsta????
oj jestem. Coraz bardziej mi ciężko. Mała coraz częściej płacze. Ma kolki już prawie codziennie. W wolnej chwili staram się zająć Olą. Mam coraz większe wyrzuty sumienia. Niestety nie umiem podołać obowiązkom przy dwójce. Padam.... Jedyna rzecz na której nie oszczędzam to na sobie. Staram się ubrać, umalować i jakoś wyglądać. To mnie trzyma przy życiu i zakupy:-).
patrycja24berlin
Fredka brawa ,ze w tym wszystkim nie zapominasz o sobie.... Masz jakies kropleki na te kolki dla mlodej?
A tak wogole to myslalam dzis o Tobie na jezdzie :-)
A tak wogole to myslalam dzis o Tobie na jezdzie :-)
Dzięki dziewczyny. A co do kropelek nie daje jej żadnych. Poza tym nie wiem które są tak naprawdę dobre. Pije koper włoski. Spróbuje jej kupić infakol może to coś pomoże. Dopiero od dzisiaj jestem wstanie gdzieś wyjść. Adam ma już grafik w pracy i mam go już częściej w domu. Dzisiaj nawet wyszłam z Olą na zakupy. No właśnie z chorą Olą. Kicha i prycha że hej.
patrycja24berlin
Fredka polecam Sab Simplex....No i zdrowka dla Olci
Fredka dawaj kropelki koniecznie- kolki to masakra...nie na każdego działają te same, sab simplex u nas nie kupisz-jak zamawiałam w czeskiej aptece a potem mi szwagier przywiózł z Niemiec ale sie potłukly...wiec z braku przerzucilismy sie na bobotic - polskie, bardzo podobne do sab simplex i chyba tez działa...poza tym lekarz przepisał nam debridat- ładnie reguluje prace układu pokarmowego - trzymajcie sie i powodzenia!!!
reklama
Podziel się: