reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja znikam na weekend w Góry Świetokrzyskie
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Milych wypadow...
Do mnie dzis przychodzi kumpela na noc ze swoim synkiem,w sobote babski wieczor i wcisnelismy Adamowi oprocz Noemi takze Leona ,no a w niedziele z pewnoscia kac ;-)
Do mnie dzis przychodzi kumpela na noc ze swoim synkiem,w sobote babski wieczor i wcisnelismy Adamowi oprocz Noemi takze Leona ,no a w niedziele z pewnoscia kac ;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Zaczynam sie szykowac...Mowie Wam dopiero otrzasnelam sie z kaca...Aczkolwiek nie do konca...Dalam wczoraj przesadnie w palnik i dzis zdychalam..Ale zaliczylam zakupy-trzy sweterki sobie kupilam...Jakos to swieze powietrze mi poprawilo nastroj...Kumpela sie kapie.potem ja lece,suszenie wlosow,prostowanie,makijaz i pewnie ok 21:30 wyskoczymy :-)
Bawcie sie dobrze!!!
ja dzis mialam skapciala sobote...
Opisze na zamknietym ..ale juz nie dzisiaj...
Ostro poklocilam sie z sis A. ...popsula nam plany...ja skanczylam u sasiadow pipijajac piwko;-)...za chwilke jak mala pojdzie spac wpadna do nas znajomi na whisky...dzis nie popgardze
ja dzis mialam skapciala sobote...
Opisze na zamknietym ..ale juz nie dzisiaj...
Ostro poklocilam sie z sis A. ...popsula nam plany...ja skanczylam u sasiadow pipijajac piwko;-)...za chwilke jak mala pojdzie spac wpadna do nas znajomi na whisky...dzis nie popgardze
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Jestem melduje wróciłam
Podziel się: