reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Sumko- wieki! witaj!:-)

A ja znalam miesiac przed termin porodu:-pi niczym sie nie stresowalam...tylko jak sie zatrulam i latalam na dwa konce...to lekarz powiedzial---do szpitala!, moze to organizm przygotowuje sie do porodu:szok:...wowczas nic nie mialam(26 maj!-a porod 7 czerwca) i jezdzilismy po miescie za koszula taka do karmienia...sklep juz zamykali,....a ja nieee prosze ...muszeeee...:-D:-D:-D

Heatherku, ja nic ni chcę mówić, ale wyjdzie, że tylko Ty byłaś zwarta i gotowa duzo wczesniej;-):-D

Cicha, sumka, super, że jesteście!

Kasia, tak wygląda :-):-):-):-):-) (może z tą połową ciąży, to przesadziłam, ale faktem jest, że wcześnie zaczęłam kompletować różne różności....)

Cicha, Sumka, miło Was widzieć z powrotem!

Heatherku wiem że mnie zabijesz jak to napiszę ale muuuszę :-p;-):-D
twoje zorganizowanie było widać na zdjęciach z izby przyjęć, normalnie wzór dla innych mam :tak::tak::-p:-D

reklama
Ja tak znow z doskoku doniesc, ze miewamy sie dobrze (choc dzieciaki podziebione i pociagajace) i, ze strasznie mi wstyd bo ostatnio wpadam tylko tutaj :-( .... no ale jakos tak czasu na wszystko brakuje. Tym razem do tego stopnia, ze do jutrzejszej podrozy jestesmy marnie przygotowan - walizki do polowy spakowane, hotel tylko na dwie pierwsze noce zarezerwowany a reszta to czysta fikcja. Mam nadzieje, ze jakos sie ulozy .... a po powrocie bedzie juz spokojniej :-) I mam nadzieje, ze nie bedzie padalo 5 dni z rzedu ha ha.... bo nawet u nas po pieknej wiosennej pogodzie juz ani sladu i dzis padal mokry snieg:no:

Do góry