reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Tak bardzo dużo to tych fot nie będzie, bo jak jeździłam z Wojciachem na nartach to nie miałam, w która rękę wziąć aparatu.:-p

reklama
a ja spędziłam 3 dni w szpitalu, w poniedziałek o 4 rano złapały mnie jakieś skurcze, w pierwszej chwili myślałam że to żołądek, bo piekące skurcze tak w okolicy żołądka, wyczekałam do 8, ból się nasilał więc pojechaliśmy do internisty , ta jednak wypisała mi skierowanie do szpitala by obejrzał mnie ginekolog. No i zostawili mnie na obserwacji. okazało się że to macica się stawiała, wylądowałam na porodówce, ale skurcze zaczęły się wyciszać, więc przenieśli mnie na patologię poobserwowali i na szczęście dziś wypuścili do domku. Mam teraz jak najwięcej leżeć i się oszczędzać. :sorry2:

Ostatnia edycja:
Irmo-i ja trzymam kciukasy za "terminowosc, szybkosc, bezpiecznosc, bezbolesnosc./..itd.."POLMYSLNOSC!:tak:

gdzies przemklo mi, ze bylas w L.- kurcze szkoda, ze nie dalas mi na nk znac..czy na gg, z mila checia bym sie z Toba spotakla!!!!!!!!...chlipie, ze dopiero teraz doczytalam to...:-(

Irmaa, dopiero teraz dotarło do mnie, że to już! Trzymaj się dzielnie Kochana! Aż się wzruszyłam, jak pomyślałam, że nowa istotka już niedługo, za kilka, kilkanaście dni, będzie na tym swiecie.

Kurcze Irmaa - mało brakowało...no ale w sumie 3 tyg przed to już jak w terminie!!! także myślę że chyba już takiego stresu nie ma nawet jakby...

reklama
Irma, Ciotko Kochana, trzymaj się tam cieplutko! Kruszynce mówimy: POCZEKAJ!!!! ;-);-);-)
Ps. Dobrze, że Cię z tej patologii wypuścili, bo to nieciekawe doświadczenie, co?.... :baffled:

Do góry