reklama
No to moje kochane się odmeldowywuję. Jutro rano lecę jeszcze do pracy, a potem ostatnie dopakowanie i wioooo... Mam tylko nadzieję, że droga będzie dobra, bo wszędzie trąbią, że będzie padać. najpierw deszcz, a bliżej gór pewnie snieg.
Wracamy jakoś po następnym weekendzie.
No i mam nadzieję, że spotkamy się w Krakowie w przyszły weekend z Kasią i Sylwią. Będziemy w kontakcie komórkowym :-)
Kasiu, rozważaliśmy najazd na Tarnów. Ale to byśmy jechali w sobotę i na pewno nie zdążylibyśmy przed południem, a po południu jesteś zajęta. Więc zrezygnowaliśmy z tego szalonego planu.
Wracamy jakoś po następnym weekendzie.
No i mam nadzieję, że spotkamy się w Krakowie w przyszły weekend z Kasią i Sylwią. Będziemy w kontakcie komórkowym :-)
Kasiu, rozważaliśmy najazd na Tarnów. Ale to byśmy jechali w sobotę i na pewno nie zdążylibyśmy przed południem, a po południu jesteś zajęta. Więc zrezygnowaliśmy z tego szalonego planu.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ciekawe czy uda nam się spotkac bo jak narazie to mój samochód w serwisie stoi i kwiczy a maz ma szkolenie w weekend wiec nie wiem jeszcze co i jak
reklama
Olla
Melowa mamusia:)
Czesc dziewczyny!Przepraszam ze sie wbijam na Wasze forum ale ostatnio myslalam o Pati bo cos dlugo sie do nas nie odzywala(do mam czerwcowych 2007 )
Pati mam nadzieje ze z mama wszystko ok.Trzymam mocno kciuki:*
Twoj kotek to przeslodasek,fajne zdjatka
Pozdrawiam mamy czerwcowe!!!!
Pati mam nadzieje ze z mama wszystko ok.Trzymam mocno kciuki:*
Twoj kotek to przeslodasek,fajne zdjatka
Pozdrawiam mamy czerwcowe!!!!
Podziel się: