reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

a ja leze w lozku i pracuje z domu bo sie rozchorowalam
ale dzieki temu mam chwile zeby zajrzecdo was bo mnie dawno nie bylo...
my etz wyjezdzamy na swieta do lodzi do rodzicow i tesciow
pozniej matiska zostawiamy i sami odpoczywamy
nawet nie mamy jakis specjalnych planow, zobaczymy jak sie bede czula,

Matisiek tez mi we wszyctkim pomga,:wyjmuje z pralki pranie, zmywa naczynia-tzn pzrelea sobie wode zkubeczka do kubeczka i tak dalej
podglogi tez zmywa
MALY POMOCNIK:))
ja nic nie robie na swieta bo nie mam sily - az wstyd...jade na gotowca w tym roku....
mamie pomoge przy szykowoaniu ytroche i sprzatniua

Mamoockiki fajnie macie z wyjazdem....odpoczniecie sobie:)

reklama
Ja tez w tym roku jade na gotowe po raz pierwszy nie pamiętam od kiedy:-)
Pieke tylko kilka ciast. Sernik, American Pie, Szarlotka no i dużo pierniczków aaa i robie rybe w occie bo u teściów takiej nie znaja a ja nie wyobrazam sobie Wigilii bez mojej ukochanej potrawy:-) Wpadne tu jeszcze jutro rano bo dzisiaj mam jeszcze sprzatanie prasowanie i pakowanie na wyjazd no i jutro jeszcze musze odbebnić w pracy do 11 olaboga:-)

A ja wyjatkowo robie swieta u mnie i do nas przychodza przyjaciele, wiec roboty mamy tu co nie miara:baffled:...juz mi sie wszystkiego odechciewa...teraz koncze robic krokiety i zaraz zabieram sie za szarlotke.a pierogi, bigos juz z głowy:-)

u nas mega wyprzedaze- w zwiazku z tym troszke sobie szalejemy na zakupach;-)

wczoraj np. kupiłam kurtke/ płaszcz esprit przecenia ze 110Ł na 60Ł.:-)

ja do piątku jeszcze mam gości, przyjechała moja siostra z chłopakiem, a że małż też w domu to co dzień jakieś wycieczki więc potem zasypię was fotkami ;-):-D
na dodatek jakieś grypsko mnie znów dopadło z nosa cieknie gardło boli, kaszel dusi ehhh ledwo żyje:baffled:

reklama
Do góry