reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
I my meldujemy powrót:) rozpakuję torby i wrzucę zdjęcia, ale to pewnie nie dziś, padam, ale było bosko:)

Ja juzzzzz jestem...Wrocilismy dzis w nocy... Mam fure prania...piore wlasnie druga pralke...ale zanim dojde do ladu pewnie jeszcze dobe potrwa :-) A teraz poczytam troche...potem zaladuje fotki :-)

My sie witamy ze Szwecji. Przypłyneliśmy tu we czwartek i pare dni ja musiałam dojść ze soba do ładu ale teraz bede klikac. Do Polski wracamy chyba 30

reklama
a ja własnie przegladałam sobie nasze staaare zdjecia i natknełam sie na aniasorhe - zerknełam kiedy była u nas ostatnio...no i logowala sie 7 sierpnia:-)...szkoda, ze nic do nas nie napisałas Aniu - ciekawa jestem co u Oleńki..i jakie czy ma brata/czy siostrzyczke..itd...wogole co u Was słychac?..no szkoda...

i co sie dzieje z Kakaw???>..gdzie nasza pieknosc Sandra sie "włóczy"?:-D

Do góry