reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Hej dziewczyny .... pisze do was z lasu :-D:-D:-D ze Szwecji . Dokladnie mieszkamy w malutkim domku mniej wiecej 2 km w las nad pieknym jeziorkiem jest cudownie wszedzie spokoj ...ludzie przyjazni ...wszystko biegnie duzo wolniej niz w Polsce .Sandrusia caly dzien na dworze duzo zwiedzilismy
Wakacje nam uplywaja w milej i cieplej atmosferze. Do braku telewizji i netu sie juz przyzwyczailam teraz dorwalam sie do bb w jakiejs kafejce internetowej ale niestety zawiele nie poczytam bo czas na neta to tylko pol godziny wiec do zobaczenia po wakacjach :tak:papa

reklama
ja też byłam pewna że KasiaDe na wakacjach, Kasieńko cieszę się że już ok, :tak::-)

Kakaw miłego wypoczynku :tak::-)

jutro na tydzień przyjeżdża mój mąż, więc pewnie będę miała mało czasu na neta, no wiecie trzeba nadrobić zaległości ;-):-p:-D

Kakaw-tylko pozazdroscic:tak:..bawcie sie dobrze!!!

Irmoo- jestes usprawiedlwiona:tak::tak:..wymęcz Grzegorza konkretnie, tak by Izunia mogła pochwalic sie rodzenstwem:tak::-)powodzenia:tak::-):-)

Kakaw, ale super! Porób dużo zdjęć z tych pieknych zakątków!
Irma, jesteś usparawiedliwiona. I tak jak pisze Dorcia - poszalej z mężusiem ;-)

Kasia dobrz,ze Oldze nic nie jest i tylko na strachu sie skonczylo. Swoja droga musialo byc rzeczywiscie niepokojace skoro zrobili wam testy i przetrzymali w szpitalu.

Irma korzystaj z meza poki jest:-)

Kakaw milego lesnego leniuchowania:-)

Nas tez troche malo (jak zwykle sama bo maz w rozjadach) a od poniedzialku na jakis czas wogole znikamy - bo wynajelismy dom nad oceanem - prawie doslownie bo z tarasu schodzi sie bezposrednio na plaze:-) Bedziemy leniuchowac a potem lot do Belgii i tam od razu znow nad morze, potem chrzciny i zobaczymy czy ja z maluchami jeszcze zostane nad morzem czy wroce z mezem. Ogolnie dosc duzo przejazdow ale inaczej sie nie da a ten weekend bede probowac wszystko ogarnac i spakowac bo w poniedzialek zegnamy juz ten dom i Ch.H. Jejku jak szybko minelo....

Cicha udanego wyjazdu!!!

Mam ogromną prośbę zrób dla mnie kilka pięknych fotek. Zawsze chciałam mieszkać nad morzem, oceanem i mieć do nich tak blisko jak ty będziesz miała. Życzę udanego wypoczynku.:-)

ja tez tak kocham wode...morze..i zawsze marzyłam by osiasc gdzies nad brzegiem..tak by miec widok na morze...rozmarzyłam sie................
Cicha cykaj cykaj foty i pokazuj tu je nam szybciutko..tyle naszego:-D:-D

tak pisze to i sobie mysle...przeciez mój maz jakby to przeczytał..a dla niego nie ma zadnych problemów..krótka dezycja..a ze w zw. z zawodem jaki wykonuje..i firma w jakiej pracuje daje takie mozliwosci, ze moglibysmy sie tu w UK przeniesc nam morze...ale wówczas wiazałoby sie to tez ze zmiana miejsca- a tu siostra..przyjaciele znajomi...no i pozamiatane:baffled:

reklama
Hej. Melduję się. Nie było mnie bo byłam zalatana załatwianiem spraw urzędowych, pakowaniem męża do wyjazdu i zaliczyliśmy jeszcze wypadzik nad morze ale teraz jestem a za tydzień płyniemy do męża do Szwecji na 2 tygodnie

Kasiu dobrze że u Was ok ale strachu się pewnie najedliście
Kakaw odpoczywaj a po powrocie zasypiesz nas informacjami
Cicha ale z Was podróżniki. Fajnie macie i super że dzieci dobrze to znoszą

Do góry