reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Basiu-nie bylo mnie tak dlugo poniewaz przez jakis czs nie mielismy lacza,potem zmienialismy mieszkanie,i jak to z przeprowadzkami bywa,brak czasu na wszystko,ale jak tylko moglam to zagladalam tu do Was.Kazde wejscie na net to obowiazkowe wejscie na BB zeby zobaczyc co uWas i Waszych dzieciaczkow.Teraz korzystam z chwilowego polaczenia przez komorke,ale za jakis tydzien bede miala juz stale lacze i na pewno czesciej bede sie tu udzielac.
Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamuski i slodkie ich pociechy.Jak milo znow byc z Wami.

reklama
Kajka, witaj po przerwie! Buziaki dla Maksia!
Oj jak ja kocham takie powroty! Może jednak dociągniemy do matur naszych dzieci?;-):-D

KASIUDE-dzieki za przywitanie,Max buziaczki odwzajemnia.
A co do dociagniecia na BB do matur to swietna idea,tylko jak sie moje starsza dziecina postara to ja juz moge w tym czasie odwiedzac BB jako babcia.ALE TEN CZAS LECI.Fajnie by to wygladalo babcia Kaja na portalu mlodziezowym.ha,ha:-D:-D:-D

No my tez juz jestesmy:) Wrocilismy w sobote ale mielismy niezly metlik bo cala niedziele sie pakowalismy a w poniedzialek rano firma przewozowa przewiozla nam nasz dobytek na nowe mieszkanko i od tego czasu probuje sie tam jakos rozpakowac i odnalezc. Do 15 mamy jeszcze nasze obecne mieszkanko (sluzbwe a wiec umoblowane) i bardzo sobie chwale takie rozwiazanie bo po dniu rozpakowywania wracam do porzadku i internetu wieczorem. Na nowym jeszcze internetu nie mamy (nie wiem dlaczego ale trwa to do 2 tygodni:-)) a mamy zamiar nocowac tam juz w czwartek wiec pewnie znw na jakis czas bede odcieta od 'elektronicznej rzeczywistosci'. Zreszta teraz tez czasu wiele nie ma .... no ale niedlugo bedzie lepiej:-)

Witam obecnych i nieobecnych;)
juz sie przeprowadzilismy:):):)- ale niestety nie mam jeszcze dostepu o sieci;(..nad czym walczę..by szybko go dyskac.. Teraz wpadlam do siostry powiedzec, ze zyemy..Troszke sie rozchorowalismy...jakis wius ..bo caly dom chory..Mala nszczescie ma narazie tylko katar..ale z jurejszego szczepienia na pewno nici.://.

caluje

baaardzo za Wami tesknie!!!!!!!!!!

reklama
Właśnie przed chwilką się zastanawiałam: hdzie jest Rusałka? (kompletnie sprawa przeprowadzki wypadła mi z głowy) No i gdzie jest Patrycja???

Rusałko, szybko do nas wracajcie!

Do góry