reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nieobecności :)

Dorotak, witamy wśród żywych (oczywiście wirtualnie żywych;-))
A co do cen owoców, to u nas, tak jak zawsze było tanio, to teraz jest masakra, kilogram truskawek to co najmniej 3 zł, i to jak się dobrze trafi...A tak to 4 zeta...A żeby nie było za dobrze, to jak się trafi na truskawki, to znaczy, że ma się szczęście, ostatnio szukaliśmy wszędzie i nie było...No i jak to, niedługo sezon na moje kochane truskawy się kończy, a ja je jadłam dopiero raz :shocked2:.Dobrze, że są arbuzy, to nimi nadrobię :-D

reklama
meldujemy sie po krótkiej nieobecnosci....postaramy sie nadrobic zaległosci...ach...nie mam dzis siły- mam @(2gi po porodzie-brrr...)dobrze ze chociaz Sara spi...buziaki dla wszstkich od Sarniaka i mamy:-):-):-)

Ja w czwartek wyjeżdżam do Polski na 2 tygodnie, więc się nie będę odzywała. nie mam pojęcia jak uda mi się nadrobić stracone dni...Mam nadzieję, że na spotkaniu dziewczyny opowiedzą mi co i jak:-)
Czyli do soboty 7.07. Czy mogłybyśmy ustalić już godz. spotkania. A, i poproszę o aktualne komórki uczestniczki spotkania. Oto moja: 888910724.

Nas też troszkę nie było.Trochę zaległości nadrobiłam, reszta na bieżąco. Za tydzień znowu nas nie będzie przez tydzień. Niby urlop a co raz bardziej zmęczona wracam ;-)

witamy z powrotem obie mamusie.
Polu jakoś trzeba będzie nadrobić zaległości!:-D, mój nr to 602587817

Dzięki Anii, telefon już dodany. Jakoś się odnajdziemy :)
LucyAnn a Ty żyjesz (cholera, tak dawno nie używałam Twojej ksywki, że nie wiem czy dobrze napisałam. Ja od poniedziałku do środy lub czwartku stacjonuję w Łodzi, więc jak masz czas i chęć to możemy jakieś piwko zrobić:-)

No to i ja mój tel dodaje a Wasz zapisuję żeby nie było;-) 506894098
A mam takie pytanko czy będziemy wszystkie z tej listy co podała megusek??bo dużo dziewczyn się nie odzywa...licząc nas które jestem pewna że będą to malutko...

reklama
Kaira z pięć, sześć par to raczej będzie, wczoraj wyliczałam mojemu mężowi bo się pytał /chociaż nie wiem po co mu to...:happy2:/. nie wiem jak z KasiąJanosz bo się w ogóle nie odzywa a miała być. może jeszcze zajrzy na forum...

Do góry