reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności :)

reklama
I ja sie odmeldowuje. Nie bylo mnie dośc dlugo, bo spędzilam z dzieciaczkami kilka tygodni u siostry w Angli (z okazji narodzin mojej chrzesniaczki) a tam mimo ze mialam internet to nie mialam czasu siedziec na kompie, czasami was poczytalam, wiec nie mam takich strasznych zaleglosci;-) a jak juz wrociłam do domku to zastałam komputer bez internetu. ale wkoncu dziś jest i teraz dopiero znalazłam czas zeby się odezwać.
Ewuniu trzymajcie się cała rodzinką. Bardzo Ci wspolczuje, tym bardziej ze wiem co to jest dwojka chorych dzieci. Ale teraz napewno bedzie lepiej:tak:

Patija witaj:-):-):-)Ja to cie chyba przyciągnełam telepatycznie bo ostatnio myślałam co u was i jak Konradek:-)

Biedna Ewcia, współczuję Ci tych wszystkich przeżyć szpitalnych :-(, trzymaj się !!!

Witam wszystkie mamuśki ;-) po długiej przerwie. Buziuaczki i najserdeczniejsze życzenia dla ROCZNIAKÓW :-)!!!!!

Pokrótce, u nas wszystko ok, wszyscy zdrowi, Ola jeszcze nie chodzi... Cieżko mi się ostatnio zorganizować, dom praca dzieci ... uff.... a tak bym chcaiłą być na bieżąco na forum :hmm:
Pozdrawiam i mam nadzieję że niebawem uda mi się tu zaglądnąć.
Buziaczki.

Weszlam tylko na chwilke.Mala sie pochorowala.To co przezylismy przez te kilka dni to byl koszmar.Trzeba ja bylo nosic tylko na rekach i te nocki nieprzespane.Ale juz powoli wychodzimy na prosta:tak:

reklama
Do góry