reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności :)

Kurcze strasznie tu dzis pusto. Pewnie wszystkie świętujecie. Zazdroszczę Wam :-)ale w przyszłym roku już na pewno wybiorę się z rodzinką na Cmentarz.

reklama
Ja jestem, ja jestem :-D
Dziś mąż cały dzień walczy z małą więc mam wolne :-) A jaki biedny styrany :-p
Ha!
I niech mi jeszcze raz wyjedzie z tekstem, że ja nic nie robię siedząc w domu :angry::-D

Witamy zaginionych i cieszymy się, ze u Meguska OK :tak:

Ja jestem na chwilke:-):-)My mamy dzien rodzinny, dzien bez kompa.Teraz weszlam bo chlopaki spia.Czekam tez na moja mame.My groby mamy na Mazurach i w Zawierciu wiec nie idziemz.

czesc dziewczyny:-)
mnie troszke nie bylo bo spedzilam z malym tydzien w szpitalu:-(w sobote dostal 40 stopni goraczki wzywalam pogotowie:-(okazalo sie ze ma zapalenie pluc bral antybiotyk w kroplowce:-(postaram sie pisac na forum na bierzaco bo zaleglosci nie nadrobie pewnie :sorry2:pozdrawiam wszystkie mamuski i dzieciaczki:-)

Ewa - biedactwo ty moje! Mam nadzieję, że z Sebastiankiem już dobrze. Chyba bym zawału dostała jakby moje dziecko miało 40 stopni gorączki. Dzielna z ciebie mamusia.

Ojejku Ewcia to troche przezyliscie ostatnio ale dobrze ze to juz za wami. Przesylamy ogromniaste pozdrowionka:tak: Czekamy na dalsze info.

Ewa myslałam o tobie ostatnio a tu takie wieści, biedny Sebus:-(mam nadzieje że juz bedzie lepiej trzymam kcuki mocno za was:tak:i DUZO ZDRÓWKA ŻYCZĘ

Ewa to przyżyliście, ściskam i całuje.Dużo zdróweczka dla Sebolka.
Ja też o Tobie myślałam i to wczoraj.Trzymajcie się i teraz to tylko w góre:-)
Co się dzjeje z Patiją nie wiecie, strasznie długo do nas nie zaglądała.Ciekawe co u jej maluchów?
Pszczółka niesie zdrówko dla Sebka:-)

reklama
dzieki dziewczynki :tak:ja tez mam nadzieje ze juz bedzie oki :-)jak na razie nie jest zle maly juz lobuzuje :tak:zrobil sie maruda bo przyzwyczail sie do bycia na rekach(tak nosilam go w szpitalu)jej ja juz sama nie wiem co mam robic juz drugi raz bylismy w szpitalu:-(jutro ide do lekarza na kontrol zobaczymy co powie:confused:

Do góry