reklama
czesc dziewczyny:-)
mnie troszke nie bylo bo spedzilam z malym tydzien w szpitalu:-(w sobote dostal 40 stopni goraczki wzywalam pogotowie:-(okazalo sie ze ma zapalenie pluc bral antybiotyk w kroplowce:-(postaram sie pisac na forum na bierzaco bo zaleglosci nie nadrobie pewnie pozdrawiam wszystkie mamuski i dzieciaczki:-)
mnie troszke nie bylo bo spedzilam z malym tydzien w szpitalu:-(w sobote dostal 40 stopni goraczki wzywalam pogotowie:-(okazalo sie ze ma zapalenie pluc bral antybiotyk w kroplowce:-(postaram sie pisac na forum na bierzaco bo zaleglosci nie nadrobie pewnie pozdrawiam wszystkie mamuski i dzieciaczki:-)
Ewa to przyżyliście, ściskam i całuje.Dużo zdróweczka dla Sebolka.
Ja też o Tobie myślałam i to wczoraj.Trzymajcie się i teraz to tylko w góre:-)
Co się dzjeje z Patiją nie wiecie, strasznie długo do nas nie zaglądała.Ciekawe co u jej maluchów?
Pszczółka niesie zdrówko dla Sebka:-)
Ja też o Tobie myślałam i to wczoraj.Trzymajcie się i teraz to tylko w góre:-)
Co się dzjeje z Patiją nie wiecie, strasznie długo do nas nie zaglądała.Ciekawe co u jej maluchów?
Pszczółka niesie zdrówko dla Sebka:-)
reklama
dzieki dziewczynki ja tez mam nadzieje ze juz bedzie oki :-)jak na razie nie jest zle maly juz lobuzuje zrobil sie maruda bo przyzwyczail sie do bycia na rekach(tak nosilam go w szpitalu)jej ja juz sama nie wiem co mam robic juz drugi raz bylismy w szpitalu:-(jutro ide do lekarza na kontrol zobaczymy co powie
Podziel się: