reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności :)

reklama
I ja witam po dłuzszej nieobecnosci,ale życie pedzi tak szybko ze sil i czasu brak, u mnie troche zmian bo ja wrociłam na dwa dni do pracy narazie tylko dwa, mój mąż zmienia prace Zuzia była troszke chora i jeszcze dochodzi do siebie ja sie nie moge wykurowac ciagle smarkam, mialam problem z kompem znowu i kłotnie z M...takie na ostro i narazie jest stabilnie ale nie wiem jak to sie dalej ulozy, postaram sie teraz czesciej zagladac.Pozdrawiam wszystkich

Ja tez ostatnio czasu mam malo.Zaczelam troche czesciej pojawiac sie w pracy wiec jak wracam nie mam na nic juz sily. Staram sie bynajmniej was poczytac aby byc choc troche na biezaco;-)

reklama
Do góry