reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności :)

reklama
Cynamonko! Nie wiem co się dzieje ale życzę siły i wytrwałości. Mam tylko nadzieję, że to nic baardzo poważnego i wkrótce wszystko wróci do normy :-(

witajcie!ja też teraz mam bardzo mało czasu.pon-środa studia,czw-pt praca w szkole i w weekendy wyjazdy po rodzince...nie mam w co ręce włożyć...dobrze że mąż ma teraz ulrop to chociaż posprząta coś w domu.

Dobrze że Wam się tak urlopiki udały:tak:
Dużo zdróweczka dla Majeczki!!
Cynamonko a Tobie dużo sił i wytrwałości.pamiętaj w związku najważniejsza jest szczera rozmowa...mi ona zawsze pomaga.

Kaira, dobrze, że się odezwałaś.Szkoda, że masz aż tyle zajęć, ale z drugiej strony, to lepiej dla systemu nerwowego. Mój np. siada, bo się kurna nudzi...Odezwij się kobitko czasem to się nie będziemy martwić.
Że nie wspomnę babeczki, o jeszcze kilku koleżankach. Ale rozumiem, że zapewne praca lub inne obowiązki nie pozwalają na aktywne korzystanie z forum.

reklama
Do góry