reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności

reklama
Mamootku nalezy Ci sie ten wypoczynek jak wrocisz bedziemy juz wszystkie rozpakowane wiec bedziesz miala o czym czytac zycze Ci udanych wakacji i wypoczynku dobrej zabawy i pieknej pogody pozdrawiam:-)

U mnie trwa przeprowadzka.Zero czasu na cokolwiek oprócz Adasia,malowania pokoików,koszenia trawników i wsadzania kwiatów.Jak skoncze-zrobie zdjecia.Moj nowy domek-cudny,i nawet mam miniszklarnie i własne pomidorki i papryke-co w Anglii jest żadkoscią.:-)
Ale czytam co sie na BB dzieje>

Jestem w domu lecz mnie nie ma

jestem sama - maz zajety
jak nie spie i nie opiekuje sie mala - odciagam mleko i tak w kolko
a od jutra wracaja starsze dziewczynki - wiec moge sie nie meldowac w najblizszym czasie

pozdrowionka

Gdybym się nie odzywała to znaczy że sprzątam przed chrzcinami a wieczorem padam na twarz:-D:-D:-D Pozdrawiam.
Ale mam nadzieję że uda mi się zajrzeć bo BB jest gorsze niż nałóg!!!;-):tak:

jestem rzadko bo mam przeprowadzke...a jak juz sie przeprowadzimy (jutro lub pojutrze) to bedziemy bez neta moze nawet z miesiac:-(

Dziewczyny, melduję się, że wróciliśmy. Dziś po południu. Na razie melduję, a forum będę przeglądać później - i tak wszystkiego nie nadrobię, ale trochę informacji przesyłała mi smsami Magdziarka :-). Na razie zawalił mnie góry prania - w końcu to już 4osobowa rodzina. A wiecie ile prania jest przy facetach ;-):-D
Jutro idę ze Stasiem na szczepienie. Kilka dni w Warszawie i mam nadzieję, że potem znów Mazury.

reklama
Witaj Mamoot! Nie pytaj ile jest prasowania przy szescioosobowej familii... W tym czworka dzieci....

Do góry