reklama
marlena nad
:)
Mamootku nalezy Ci sie ten wypoczynek jak wrocisz bedziemy juz wszystkie rozpakowane wiec bedziesz miala o czym czytac zycze Ci udanych wakacji i wypoczynku dobrej zabawy i pieknej pogody pozdrawiam:-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Mamoot ale masz fajowo. Wypoczywaj Kochana i relaksuj się w miarę możliwości. Czekamy na Ciebie:-)
U mnie trwa przeprowadzka.Zero czasu na cokolwiek oprócz Adasia,malowania pokoików,koszenia trawników i wsadzania kwiatów.Jak skoncze-zrobie zdjecia.Moj nowy domek-cudny,i nawet mam miniszklarnie i własne pomidorki i papryke-co w Anglii jest żadkoscią.:-)
Ale czytam co sie na BB dzieje>
Ale czytam co sie na BB dzieje>
marlena nad
:)
Gratuluje Limbo slicznego domku czekamy na zdjecia Adaska pozdrawiam
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Gdybym się nie odzywała to znaczy że sprzątam przed chrzcinami a wieczorem padam na twarz Pozdrawiam.
Ale mam nadzieję że uda mi się zajrzeć bo BB jest gorsze niż nałóg!!!;-)
Ale mam nadzieję że uda mi się zajrzeć bo BB jest gorsze niż nałóg!!!;-)
Dziewczyny, melduję się, że wróciliśmy. Dziś po południu. Na razie melduję, a forum będę przeglądać później - i tak wszystkiego nie nadrobię, ale trochę informacji przesyłała mi smsami Magdziarka :-). Na razie zawalił mnie góry prania - w końcu to już 4osobowa rodzina. A wiecie ile prania jest przy facetach ;-)
Jutro idę ze Stasiem na szczepienie. Kilka dni w Warszawie i mam nadzieję, że potem znów Mazury.
Jutro idę ze Stasiem na szczepienie. Kilka dni w Warszawie i mam nadzieję, że potem znów Mazury.
reklama
Podziel się: