reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności

Witajcie Kochane!!! Nie było mnie dośc dlugo bo te porządki po tym remoncie były WIELKIE na dodatek dopiero teraz mi internet naprawili!!! Jestem w dwupaku- chociaż miałam chwile ze myslałam ze juz czas ale mijały skurcze :baffled: Nie dam rady teraz nadrobic wszystkiego bo jest jeszcze u mnie mama ;-) wpadłam napisac tylko ze u mnie ok- mieszkanie piękne po remoncie w koncu skonczonym :-):-):-) widziałam ze kilka czerwcówek juz sie wypakowało serdecznie gratuluje!!!! postaram sie wpasc jeszcze dzisiaj a na pewno jutro !!!! serdecznie pozdrawiam!!!

reklama
Witaj Daruuunia ciesze sie ze mieszkanko ci sie podoba,potrzebujesz kilku godzin zeby nadrobic wszystkie te dni wiele sie wydazylo,milego dnia Tobie i Twojej mamie zycze:-)

Marlenko dzieki za pamięc!!! Zaległości staram sie nadrabiac jeszcze dzisiaj- tyle piszecie - SZALONE :-):-):-) ale powoli zbliżam sie ku końcowi ;-)

Głuszku ja czekam aż nasza Madzia odblokuje kolejkę :-D jestem tuż po niej :tak: a na forum byłam dziś rano ;-) Jola się nic coś nie odzywa :baffled:

Dziewczyny ja odmeldowuję się od jutra do nie wiem kiedy. jutro na 8 rano mam stawic się do szpitala i nie wiadomo kiedy wyjdę:-(. Postaram się informować smsami o mnie i maluszku.

reklama
Do góry