reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niemowle po szczepieniu

To właśnie on tez zaczął takie zielonkawe
No niestety ten caly syf musi wyjsc z niego, jego organizm sam sie oczyszcza,a to dobrze ;) wiem ze chcesz mu pomoc,bo mnie tez serce bolalo jak miala ta biegunke biedna. Duzo niech pije,staraj sie czesto przykladac do piersi. Przynajmniej wiesz ze jego organizm prawidlowo walczy ;)

reklama
Super dzięki uspokoiłas mnie
No niestety ten caly syf musi wyjsc z niego, jego organizm sam sie oczyszcza,a to dobrze ;) wiem ze chcesz mu pomoc,bo mnie tez serce bolalo jak miala ta biegunke biedna. Duzo niech pije,staraj sie czesto przykladac do piersi. Przynajmniej wiesz ze jego organizm prawidlowo walczy ;)

Oczywiście że może być po szczepionce. Przeczytać ulotkę i chpl! Będzie jasność a zaczerwienienie i gorączka to dwie najmniej inwazyjne objawy po szczepieniu. Ewidentnie coś malucha podrażnia! I na kupy patrzeć czy nie ma śluzu.

Do góry