F
F87
Gość
Do zera! Wyobraź sobie, że poszłaś do gina do szpitala na NFZ i teraz po badaniu musisz pójść do pielęgniarki zapisać się na następną wizytę za dwa lata. Do tego stopnia nago i bezwstydnie.Ale tak do golasa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do zera! Wyobraź sobie, że poszłaś do gina do szpitala na NFZ i teraz po badaniu musisz pójść do pielęgniarki zapisać się na następną wizytę za dwa lata. Do tego stopnia nago i bezwstydnie.Ale tak do golasa
No dobrze dobrze nie krzykaj na mnie bo się zamknę w sobieTylko na Boga ojca…załóż sobie kubeczek menstruacyjny!
Te poprzednie to chyba nam podrzucili w takim razie jak tylko serduszkowanie wchodzi w gręŁe no to jak Wy te poprzednie dzieci zrobiliście jak się seksicie? Przypadkiem chyba Tylko serduszkowanie przy owulce potwierdzonej teścikiem.
To nie rżyj jak kobyla nie umiesz po cichu?Jak mi się Krysia obudzi, to się naprawdę wkurzę
Mam nadzieję że raczej powie to choć bendziem seruszkowywaćMoge tylko do szóstki..?
Eeeejjj…
Ciekawe czy się popuka w czoło czy od razu każe spadać?
No ja się poplakałam do tego stopnia że klient mi wszedł do sklepu a ja się śmieje w głos i lzy mi lecą ze śmiechu,a on się patrzy na mnie nmjak na wariatkę. A moja córka do mnie no mamo noNo i takie są efekty serduszkowania. Teraz możemy tylko sobie szpital wybrać I lekarza zmienić, nic innego nie pozostaje
Ej serio łza mi wyszła od powstrzymywania śmiechu hahahaha
Jak powiedział Christian Grey do Anastasii Steele - We aim to please.No ja się poplakałam do tego stopnia że klient mi wszedł do sklepu A ja się śmieje w głos i leży mi lecą ze śmiechu A on się patrzy na mnienjak na wariatkę. A moja córka do mnie no mamo no
No krecha jak byk, na bank bliźniakiNie No ja tam widzę druga kreskę [emoji2368]
Nie wiecie że jak kreska różowa to dziewczynka a szara to chłopiec???No krecha jak byk, na bank bliźniaki
Jak chodzi o płeć to właśnie te testy ciążowe kłamią! Najbardziej sprawdzony sposób na poznanie płci to tylko i wyłącznie test z sody oczyszczonej!Nie wiecie że jak kreska różowa to dziewczynka a szara to chłopiec???
Zresztą te testy kłamią często ja polecam test z pasty do zębów jest dużo pewniejszy