MARTUSKA ja dopiero zaczelam 5tc, i nie mam jeszcze wyznaczonych wizyt, dopiero w ta srode mam pierwsze spotkanie z lekarzem w gp. w szpitalu mi nie pomoga na razie, rok sie liczylam w klinice na bezplodnosc i zaszlam na clo, mam bardzo mala macice, czytalam wlasnie, ze pewnie sie rozciaga i to powoduje bole. Jak zadzwonilam do klinki w poniedz. ze zaszlam w ciaze i czy nie zrobia mi usg, to powiedzieli, ze musze isc do gp i pierwszy skan w 12-13tc. No niestety bylam bardzo zawiedziona, nawet krwi mi nie chcieli zbadac i bylam prywatnie.
Na razie nie mam zadnych krwawien ani plamien. Jutro mam powtorke bety z srody mam nadzieje, ze wszytsko bedzie dobrze.
Zadzw do gin i umowilam sie na jutro, ale miejsca byly tylko u takiego co ma bardzo zle opinie i chyba przeloze na przyszly czwartek do goscia ktory jest na prawde super i wtedy bylabym juz w 6tc i moze byloby cos dokladniej widac. Zobacze jeszcze jak bede sie czula.
Dziekuje dziewczyny za rady
Na razie nie mam zadnych krwawien ani plamien. Jutro mam powtorke bety z srody mam nadzieje, ze wszytsko bedzie dobrze.
Zadzw do gin i umowilam sie na jutro, ale miejsca byly tylko u takiego co ma bardzo zle opinie i chyba przeloze na przyszly czwartek do goscia ktory jest na prawde super i wtedy bylabym juz w 6tc i moze byloby cos dokladniej widac. Zobacze jeszcze jak bede sie czula.
Dziekuje dziewczyny za rady