reklama
marysia_85
Fanka BB :)
Dobre sunshine Mam Cie przed oczami z tymi rozmrazajacymi sie lodami czekoladowymi:-) Kurcze do czego to ciąża potrafi człowieka doprowadzić
Ja się staram pilonować i nie ulegac zbytnio zachciankom, ale to kazdego wybór. Ja jestem troszeczkę zboczona na punkcie diety pięciu przemian, nie wiem czy slyszalyscie. To dieta zdrowego żywienia, ale nie takiego jak propaguja media.
no to może coś nam o tym napiszesz Martuśka bo ja w pierwszej ciąży przytyłam 20 kg i w tej już by chciała troszkę mniej przytyć.
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Marysia Ty 20, a ja 30 kg i w sumie dalej je zrzucam
Onesmile Pawełek waży 11 kg?? Mój Tymek tyle waży :-) i też Go podnoszę...
Ostatnia edycja:
marysia_85
asinka85 ja zrzuciłam w ciągu 4 msc. wróciłam do wagi 49 kg. ale teraz przybrałam niestety troszkę na wadze jak wróciłam do pracy
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Marysia zazdroszczę... Mi zostało jeszcze z 10 kg, a teraz to już nie ma szans...
onesmile
Świat według Pafffcia
Marysia Ty 20, a ja 30 kg i w sumie dalej je zrzucam
Nasz Pawelek jest bardzo drobniutki i nie przepada za jedzeniem, to dla niego raczej zlo konieczne. No i wazy tyle, ile wazy:-)
Czesc dziewczyny, od kilku dni po wstaniu z łózna oprócz bóli podbrzusza mam dziwny smak w ustach i mdłości, strasznie mi duszno jak bym miała zasłabnąć
Dzis również tak miałam jak szykowałam sniadanie, myslałam o tym by szybko skonczyc i usiąść
A w pracy madal mdliło, wypiłam wodę i troche przechodzi, a na dodatek swędzi cycuszek... mocno...
mam nadzieje ze tylko takie lekkie dolegliwości bea sie utrzymywały
Dzis również tak miałam jak szykowałam sniadanie, myslałam o tym by szybko skonczyc i usiąść
A w pracy madal mdliło, wypiłam wodę i troche przechodzi, a na dodatek swędzi cycuszek... mocno...
mam nadzieje ze tylko takie lekkie dolegliwości bea sie utrzymywały
Patrycja2810
Mój Piotruś waży 13 kg i też nie lubi jeść cały dzień tylko soczek albo ewentualnie mleko.
Patrycja2810
I ja mam się na początku oszczędzać, mam Piotrusia nie podnosić ani się nie przemęczać ale teraz na początku ciąży.
reklama
Mnie się teraz w ogóle nie chce jeść, choć zawsze byłam żarłokiem
Podziel się: