reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niedobrze mi-czyli:dolegliwosci ciazowe

Mnie oprócz bóli brzucha (dziś strasznych), bólu krzyża i mdłości nic więcej nie dolega.
Ones Pawełek całkiem sporo waży :-)
Oby te mdłości i wymioty Ci się już skończyły.

reklama
Dobre sunshine :-D Mam Cie przed oczami z tymi rozmrazajacymi sie lodami czekoladowymi:-) Kurcze do czego to ciąża potrafi człowieka doprowadzić:blink:

Ja się staram pilonować i nie ulegac zbytnio zachciankom, ale to kazdego wybór. Ja jestem troszeczkę zboczona na punkcie diety pięciu przemian, nie wiem czy slyszalyscie. To dieta zdrowego żywienia, ale nie takiego jak propaguja media.

no to może coś nam o tym napiszesz Martuśka bo ja w pierwszej ciąży przytyłam 20 kg:szok: i w tej już by chciała troszkę mniej przytyć:tak:.

Marysia Ty 20, a ja 30 kg :szok: i w sumie dalej je zrzucam :dry:
Onesmile Pawełek waży 11 kg?? Mój Tymek tyle waży :-) i też Go podnoszę...

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny, od kilku dni po wstaniu z łózna oprócz bóli podbrzusza mam dziwny smak w ustach i mdłości, strasznie mi duszno jak bym miała zasłabnąć :(
Dzis również tak miałam jak szykowałam sniadanie, myslałam o tym by szybko skonczyc i usiąść :(
A w pracy madal mdliło, wypiłam wodę i troche przechodzi, a na dodatek swędzi cycuszek... mocno...

mam nadzieje ze tylko takie lekkie dolegliwości bea sie utrzymywały :)

reklama
Do góry