reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie spoczniemy nim schudniemy - jak walczą wrześnióweczki ze zbędnymi kg po ciaży :)

BEBE hehe
MERLIN nie mi waga nie skakała tak...tzn.tam kg maks 2 może przybyło ale to wsio...ale mnie ciąża pierwsza zmieniła bo ja byłam z tych przy kosci a po ciaży schudłam zmieniłam sie ogólnie i tak mi zostało ze po ciąży zaraz gubie kg i niekiedy za bardzo je gubie...

reklama
a ja jestem w silnym szoku .... przez alergię Krzysia nie jadam słodyczy, po za tym oja dieta jest normalna kilka posiłków dziennie, mięsa smażone itp po urodzeniu Krzysia wybrałam sie z mężem na zakupy bo chciałam jakaś sukienkę która by była do karmienia dobra i weszliśmy między innymi do mojego ulubionego orsay i tam po wyjściu sie popłakałam bo nie było NIC co by na mnie pasowało wszystko było za ciasne nawet w rozmiarze 40. Wczoraj byliśmy na zakupach przed ciążą nosiła rozmiar 38 spodni wczoraj kupiłam 36 i jestem w szoku :szok: ile ze mnie zleciało ogólnie przyjechałam do domu i zaczęłam mierzyć wszystkie stare spodnie i wszystkie są luźne :-D teraz to tylko utrzymać no i poćwiczyć dla kondycji i ujędrnienia :tak:

patrysia* no to chyba mam jak Ty a powiedz jak przestawałaś karmić to waga nie strzelała do góry - bo niektórzy tak straszą :confused:

idę się powiesić bo na mnie moje jeansy są ZA CIASNE NADAL :wściekła/y::angry::-(

Ja też przerwałam cwiczenia i bieganie.Tak mnie połamało ze bolą mnie wszystkie kosteczki i mięśnie.Chodakowskiej bym przez 3 min nie wytrzymała.No dziś już mi troche lepiej ale jeszcze nie na tyle by cwiczyc

No może bym i wytrzymała ale na mur beton bym się przy tym osmarkała:-Dbo wczoraj tak z kinola ciekło ze nie musiałam dmuchac:cool2:

Mam pomysł Dziewczyny!
Te które już pięknie schudły wstawią zdjęcia swoich efektów np. fotka sprzed ciąży, pod koniec ciąży i oczywiście po ciąży - już z efektem swojej pracy. Może to zmotywuje te z nas, które nadal walczą (na czele ze mną) :)
Mam nadzieję, że rozpatrzycie pozytywnie mój pomysł.
Trzymajcie się ciepło!

reklama
Do góry