reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie spoczniemy nim schudniemy - jak walczą wrześnióweczki ze zbędnymi kg po ciaży :)

reklama
a ja dziś 2h spacerku w zaspach
ręce to ja będę miała wyrobione tak, że hoho

mnie TZ podłączył kompa do tv i teraz mam wsio na duuuuuuuużym ekranie :-D wczoraj tak sobie tylko spróbowałam 2 ćwiczenia i już miałam dość :szok::no: a TZ obserwując mnie stwierdził,że mam problem z koordynacją ruchową :-D
dziś się zważyłam 57kg idę sobie ciałko pomierzyć ;-)

o ludzie
dla mnie taka waga jest nieosiągalna :-)
tyle to ja ważyłam w liceum ;-)

No i ja jutro ruszam.
Maz mi ma wydrukowac to co RiSiA cwiczy
http://www.ewachodakowska.pl/files/darmowy-program-treningowy.pdf
rano sie pomierze, bo nie wiem gdzie metr, ale juz sie boje tych pomiarow ;-)

ja się nie mierzę i jestem zdrowsza :-D:-)

ja musiałam zmienić ćwiczenia na skalpel... niestety po tym wydrukowanym zaczęłam się źle czuć tzn slabo mi się zrobiło i rpzez jakiś czas będę ćwiczyła SKALPER i dzisiaj 3 dzień i wszystko mnie boli :-D

ja musiałam zmienić ćwiczenia na skalpel... niestety po tym wydrukowanym zaczęłam się źle czuć tzn slabo mi się zrobiło i rpzez jakiś czas będę ćwiczyła SKALPER i dzisiaj 3 dzień i wszystko mnie boli :-D

po 3 dniu już nic nie boli :-D
za killera to ja się zabiorę jak już Skalpel bez zadyszki zrobię ;-)

a ja zrobiłam sobie przerwę
i dopóki mi przyjaciel półpasiec nie zejdzie, bo umiejscowił mi się w odcinku lędźwiowo krzyżowym i napiernicza mnie jak dziki osioł :-D to daję sobie spokój z ćwiczeniami

A ja jestem w kropce :/

Przestałam ćwiczyć i nie wiem co dalej a dlaczego?bo tak jak ważyłam 53 kg z "grosikiem" tak teraz 51 kg z "grosikiem" :/ chudnę a tego nie chce...M też mówi że widzi jak mi uda wyszczuplały i pupa...ja nie chce znowu być"wieszakiem" :( ale cellulitu nie chce mieć i te cwiczenia super sa bo widze różnice w cellulicie ale i kurka w wielkości...

Poradźcie co zrobić aby pozbyć sie tego cellulitu ale nie tracić na wadze?

A ja jestem w kropce :/

Przestałam ćwiczyć i nie wiem co dalej a dlaczego?bo tak jak ważyłam 53 kg z "grosikiem" tak teraz 51 kg z "grosikiem" :/ chudnę a tego nie chce...M też mówi że widzi jak mi uda wyszczuplały i pupa...ja nie chce znowu być"wieszakiem" :( ale cellulitu nie chce mieć i te cwiczenia super sa bo widze różnice w cellulicie ale i kurka w wielkości...

Poradźcie co zrobić aby pozbyć sie tego cellulitu ale nie tracić na wadze?

ja tam dużo bym dała,żeby mieć jak Ty ;-):tak:
ćwiczę codziennie od zeszłego czwartku i jakoś efektów nie ma, może powinnam jednak tego Killera zapodać :confused:
wczoraj pierwszy raz ćwiczyłam w pasie poprodowym :tak:

To sie tak wydaje ze fajnie...pamietam jak schudłam do 43 kg po porodzie z Domisiem i wygladałam jak dziewczynka anemiczna:((po Alanku też schudłam ale na szczęście nei aż tak a do 49 kg a teraz znowu chudne...możliwe że przez KP ale Domisia do 5 miesiąca karmiłam a waga jak spadała tak spadała i się potem utrzymała tyle ze 5 w przodzi nie było...nie chce tak :(

a ja jestem w silnym szoku .... przez alergię Krzysia nie jadam słodyczy, po za tym oja dieta jest normalna kilka posiłków dziennie, mięsa smażone itp po urodzeniu Krzysia wybrałam sie z mężem na zakupy bo chciałam jakaś sukienkę która by była do karmienia dobra i weszliśmy między innymi do mojego ulubionego orsay i tam po wyjściu sie popłakałam bo nie było NIC co by na mnie pasowało wszystko było za ciasne nawet w rozmiarze 40. Wczoraj byliśmy na zakupach przed ciążą nosiła rozmiar 38 spodni wczoraj kupiłam 36 i jestem w szoku :szok: ile ze mnie zleciało ogólnie przyjechałam do domu i zaczęłam mierzyć wszystkie stare spodnie i wszystkie są luźne :-D teraz to tylko utrzymać no i poćwiczyć dla kondycji i ujędrnienia :tak:

patrysia* no to chyba mam jak Ty a powiedz jak przestawałaś karmić to waga nie strzelała do góry - bo niektórzy tak straszą :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Patrysiu cały czas się zastanawiam czy Ci współczuć czy zazdrościć :-D Mimo wszystko chyba zazdroszczę:tak::-)

Do góry