reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie spoczniemy nim schudniemy - jak walczą wrześnióweczki ze zbędnymi kg po ciaży :)

Locia jedziemy na jednym wózku :tak:ja chce 11 kg zejść:p ewentualnie zadowoli mnie rozm 34 :D
jak sie uda wiecej niz zalozone 10 to nie pogardze ;-)
Lotka zapisałam stronkę, ale z ćwiczeniami muszę jeszcze niestety poczekać:crazy:
Rysia no to ja też do tego grona! Wzrost 1.62 obecna waga 65, ja chce zgubić 15, ale jak zgubie już 10, to się upije ze szczęścia!
Najgorzej, że po tym CC to nie każą nic robić! Biegać chciałam, ale jak brzuch mi podkasuje to mnie boli! (a ma co podskakiwać!
A do Świąt tak niedaleko! I jak ja pojadę taka galareta, a tam te wszystkie pindy z rodzinki:crazy:
dzis pierwszy dzien z tego planu, ale podobno za pare dni bedzie masakra :-)
i do tego siniaki z hula hop :-)

reklama
Lotka ja mialam super efekty 6 po poprzedniej ciaży, ale niestety wysiadal mi kręgoslup... i musiałam odpuścić i nie dokończyłam... dlatego teraz mam inny zestaw ćwiczeń.

50 brzuszków skośnych
50 zwykłych
20 nożyc skośnych
50 odchyleń do tylu, żeby zredukować boczki na plecach
skrętosklony 50
150 skoków na skakance
hula hop :)
20 przysiadów zwykłych
20 przysiadów rozkrocznych

Risia olaboga :szok: rozmiar 34 wszedłby mi ewentualnie na prawą nogę i w połowie uda się zatrzymał :-D:-D:-D
mi tam się marzy 38, a schudnąć chciałabym max 5kg
byle poniżej 70
59 to ja miałam 8 klasie szkoły podstawowej ;-)

Doti ja przed pierwszą ciążą ważylam 68 kg pod koniec ciąży ważyłam 83 kg... po porodzie po 7 miesiącach ważyłam 57 kg...i rozmiar z 40 na 34 :tak:także wszystko jest możliwe :tak:

O jejuś, to ja już ważę tyle co przed ciążą, ale moje 80kg, które sobie niepotrzebnie nagromadziłam mnie dobija. Marzy mi się moja waga, w której wyglądam sexy, czyli 59 kg, no 60 kg też może być. :-p Także 20 kg w dół. Mierzę 170 cm. W szafie mnóstwo ciuchów czeka na lepsze czasy, sexi ciuchów, a nie sexi worków. ;-)

Dzisiaj znowu będę grabić, bo liście pospadały, jedyne co dba o moją kondycję póki co, ale 1.11 nie daleko, a wtedy zaczynam. :tak:

Liljanna ja tak nagromadziłam przez leki niestety kg... bralam duphaston i luteinę po ktorej tyłam i to szybko bo no w ciagu miesiecy 4kg... teraz ważę 66,6 kg i waga jest w miarę ok... no wiadomo marzy mi się 55 na te sexi ciuchy o ktorych piszesz:tak:

Jak ja sobie przypomnę to zdjęcie w ciąży w tej sexi sukience, które wstawiła bodajże gorgusia albo nagapalma, to masakra, chyba powinnam sobie to wydrukować i w domu w widocznych miejscach porozwieszać + na lodówce obowiązkowo, choć ja jem normalnie, nie żrę, tylko stałych pór mi brakuje.

Dziewczyny u mnie jeszcze 6 kg do wagi sprzed ciazy i przydalo by sie kolejne nascie jak nie 20 kg :sorry2:
jak juz sie chcialam zabrac za rower, to nam ukradli w zeszla niedziele.
Chyba zakupie bluze z kapturem i zaczne biegac...

Ja mam 165, 60kg w tej chwili i jeszcze 5 do wagi sprzed ciąży...Najgorsze jest to, że nie mam się w co ubrać...na zakupy nie bardzo mam jak się wyrwać, bo dla mnie to wyprawa na kilka godzin, a Młoda na cycu...kupa ciuchów w szafie i na strychu, ale wszystko jak z młodszej siostry :) Patrzyłam na allegro, ale nawet jak mi coś w oko wpadnie to trochę się boje zamawiać bo nie wiem jakiej to jest jakości, żebym nie musiała wyrzucić po pierwszym praniu, no i wolę najpierw zobaczyć jak w tym wyglądam...

Kiedy dziewczyny zaczęłyście ćwiczyć? Jestem miesiąc po sn i troszkę staram się ruszać, ale mam problem z kręgosłupem, jak położę się na plecach na płasko to tak mnie boli w krzyżu, że mam problem żeby wstać-o brzuszkach nie ma mowy...może powinnam iść do lekarza....

Trzymam kciuki dziewczyny za wasze kilogramy - żeby szybko ich ubywało :) Wytrwałości!

reklama
Do góry