reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nie spoczniemy nim schudniemy - jak walczą wrześnióweczki ze zbędnymi kg po ciaży :)

Tym po CC powiem, że mi się zdarza jeszcze po dwóch latach czasem czuć jak blizna tak zaboli trochę.

a drugi miałaś sn? przepraszam gubię się już która jak rodziła :sorry2:

a co dobólu to moja mama mowila ostatnio, że też poczuła szew... po sn po 28 latach haha
A czy któraś z Was po cc już ćwiczy a jak tak to co?
ja cwiczę, bez biegania czy skok, bo wtedy boli, ale inne cwiczenia tak, steper też, od listopada basen i aerobik no i długie spacery, bo codziennie robimy 5-10 km :)

reklama
*Martusia* (no masz, ale się naszukałam tych gwiazdek na klawiaturze, co by fachowo ten Twój nick wpisać) Ja się czuję tak samo! Oprócz karmienia oczywiście. Ale za to stara! Ubrać się nie ma w co, celulit mi przez getry nawet widać, brak czucia w niektórych częściach ciała, odrosty na głowie, i w ogóle stan "nic mi się nie chce"
Właśnie patrzę na pranie na suszarce, no ale nie chce się jednak samo ściągnąć!
A ja do Świąt muszę zrzucić tą masę!
A tam idę po batonika

No to w koncu zaczelam :-)
nauczylam sie krecic hulahop i wystartowalam z A6W.
ciekawe jakie beda efekty... mam czas do lata :-)

ja wagowo róznicy nie widzę tzn waga spada wolno (po poprzedniej ciaży chudłam do rozmiaru 34 przez 7 miesięcy) ale widzę, że oponka się zmniejsza i boczki również.

reklama
Lotka zapisałam stronkę, ale z ćwiczeniami muszę jeszcze niestety poczekać:crazy:
Rysia no to ja też do tego grona! Wzrost 1.62 obecna waga 65, ja chce zgubić 15, ale jak zgubie już 10, to się upije ze szczęścia!
Najgorzej, że po tym CC to nie każą nic robić! Biegać chciałam, ale jak brzuch mi podkasuje to mnie boli! (a ma co podskakiwać!
A do Świąt tak niedaleko! I jak ja pojadę taka galareta, a tam te wszystkie pindy z rodzinki:crazy:

Do góry