reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie sama,ale samotna:-(

Ozdoba26

Aktywna w BB
Miasto
Warszawa
Hej
Mam na imię Ewa. Jestem mamą dwojki pociech,obecnie na macierzyńskim..
Mam meza,ale mimo to czuję się bardzo samotna:-(...szukałam różnych portali,ale wszedzie rozmawiają tylko o sexie ..
Jeśli ktoś miałby ochotę pogadac o czymkolwiek,o dzieciach, życiu,o wszystkim i o niczym to zapraszam
Dobija mnie siedzenie w domu,nie mam za dużo znajomych z którymi mogę się teraz spotykac,a z mężem..no cóż..nie układa nam się najlepiej ostatnio:-(
Fajnie by było z kimś poprostu pogadac

reklama
To ja w ogóle nie z Waszych stron, w zachodniopomorskim jestem ;)
Tak w planach .. oby bo za niecały tydzień okres powinien być :p jeszcze mam wkładkę , więc po wyciągnięciu będę działać hehe. Jestem po rozwodzie z pierwszym i teraz jestem z moją drugą połówką do końca. Ozdoba26 jak ja Cię rozumiem z pierwszym mężem to jakbym go nie miała , wszystko sama ,zero wsparcia ...aż w końcu mnie i tak zdradził z 18-nastka .. nie żałuję bo pewnie "dla dobra dzieci " nadal bym się z nim męczyła .. samotność wiem co znaczy tu gdzie jestem mieszkam już ponad 10lat z małymi przerwami ,a praktycznie nie mam do kogo nawet na kawę iść. Znajomi i przyjaciele mieszkają kawałek ode mnie. Teraz jeszcze jak taka pogoda to chandrę można złapać. Planujemy przeprowadzkę z czasem , lepiej dla dzieci i dla Nas, bo na głowę dostanę w tej monotonii. Się rozpisałam ,ale ja gaduła Ile dzieci Wasze mają latek?? Moje to zaraz 9 syn i 7 córka.

Ostatnia edycja:
reklama
Hmm... ups.. to nie tak miało zabrzmieć , mój były to taki inny okaz hehe. My to przyjaciółmi Max powinniśmy być ,a nie za ślub się brać :p Tak wyszło .. teraz za to po rozwodzie mamy dobry kontakt i jak starzy kumple ,chyba ze mu coś odbije co jakiś czas to się fochne. Z jego już była kochanką nawet mam kontakt ,w ciąży z innym jest teraz. Skomplikowane :p Teraz to moją życiowa myślą na dziś jest co zrobić na obiad dobrego ,ale co tam jeszcze wcześnie popstrykam po kanałach .. damy i wieśniaczki na ttv lecą ,z moim zawsze oglądamy. Śmieje się ,że jako teraz obecnie wieśniaczka wymienię się ,ale na minimum tydzień ;) dzieci wracają o 13 ,a Mój z pracy o 14 więc czasu troszkę jest.

Ostatnia edycja:
Do góry