reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nie/obecności

ja też nadal dwa w jednym chociaż w nocy miałam skurcze przez prawie dwie godziny. Myślałam że to już ale przeszło :( Chyba z nerwów te skurcze mnie dopadły.

reklama
aga31 pisze:
karoo-kp pisze:
Dalej dwa w jednym, jutro termin, a ja nic... :-[

u mnie tez ŻADNYCH objawów :mad:
nawet skurcze przeszły

Aga, nasze dzidziole stwierdzily, ze maja nas w nosie... Kurza ich melodia ;) Ale ja pamietam, ze Ty chcialas w weekend rodzic, wiec dla Ciebie dobrze :D Mi maz dzisiaj powiedzial, ze do jutra mam urodzic, bo termin goni :p

Ja równiez nienaruszona ::)
w piątek do p. doktora a jak nie wytrzymam to moze juz jutro sie przejde ::)
mnie Karoo też terminy gonią, mam nadzieje że Mrówa pomyśli o tym że tatuś juz ma urlop i pasowałoby się pojawic na świecie bo ten urlop to mu sie w końcu skończy i kto matce pomoże??? teściowa :o
ale boli mnie coraz częściej podbrzusze ;D może by tak w sobote urodzić ;)?

No i u mnie bez zmian. Mały chyba obraził się na mnie, że poszłam do lekarza sprawdzić czy to nie już i w nocy dawał czadu, a ja nie mogłam spać...

po dziwnej nocy ale wciąz w jednej częsci.nie mogę normalnie chodzic,nie wiem co jest mam wrazenie jakby mi sie miały odkręcic nogi. :)

reklama
Do góry