reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Witam Was dziewczynki w stanie nienarudzonym i przekazuje informacje od Dominique, Asmodis i Leyny:
Dominique:
"Hello. Dzis pierwszy dzien kiblowania w szpitalu. Nie jest zle, choc jestem niewyspana Wczoraj za to hardcore - 2h siedzenia na izbie przyjec, a potem 3h lezenia na porodowce pod KTG, a obok rodzace kobitki. Na patologii nie bylo dla mnie lozka, wiec jestem na ginekologii. Cisnienie mam niestety znowu wysokie 150/100, ale tetno malej oki. Niby mam skurcze, ale nic nie czuje i zaczelam plamic. Zaraz mam badania i moze mi powiedza co i jak. Pozdrowienia dla dziewczyn z BB."
Asmodis:
"Witam. Urodzilam mojego motylka 9 sierpnia o 21:50. Porod naturalny i szybki. Waga: 2570. Pozdrawiam wszystkie Sierpniowki i narodzone maluchy. Trzymajcie sie."
Leyna:
Wraca dzisiaj do domku. Gratuluje Frutiskowi i ma nadzieje, ze Ona i mala Oliwka czuja sie dobrze. Pozdrawia.
"Hello. Dzis pierwszy dzien kiblowania w szpitalu. Nie jest zle, choc jestem niewyspana Wczoraj za to hardcore - 2h siedzenia na izbie przyjec, a potem 3h lezenia na porodowce pod KTG, a obok rodzace kobitki. Na patologii nie bylo dla mnie lozka, wiec jestem na ginekologii. Cisnienie mam niestety znowu wysokie 150/100, ale tetno malej oki. Niby mam skurcze, ale nic nie czuje i zaczelam plamic. Zaraz mam badania i moze mi powiedza co i jak. Pozdrowienia dla dziewczyn z BB."
Asmodis:
"Witam. Urodzilam mojego motylka 9 sierpnia o 21:50. Porod naturalny i szybki. Waga: 2570. Pozdrawiam wszystkie Sierpniowki i narodzone maluchy. Trzymajcie sie."
Leyna:
Wraca dzisiaj do domku. Gratuluje Frutiskowi i ma nadzieje, ze Ona i mala Oliwka czuja sie dobrze. Pozdrawia.
Ja również nienaruszona
ide dzisiaj do gina to może jak zajrzy to wypatrzy jakieś rozwarcie : i każe jechać na porodówke ;Da tam juz szybko pójdzie
coś widze Sandra że ty to taka "przewodnicząca" grupy siernióweczek na BB , ja tez jakby co ifo puszczam do Ciebie a to pewnie nie pomijając sympatii z tego powodu ze z 'aktywnych" masz najdalej termin ;D no cóż juz taka twoja rola informatora
ide dzisiaj do gina to może jak zajrzy to wypatrzy jakieś rozwarcie : i każe jechać na porodówke ;Da tam juz szybko pójdzie
coś widze Sandra że ty to taka "przewodnicząca" grupy siernióweczek na BB , ja tez jakby co ifo puszczam do Ciebie a to pewnie nie pomijając sympatii z tego powodu ze z 'aktywnych" masz najdalej termin ;D no cóż juz taka twoja rola informatora
Kasia ja bym proponowała zrobić dział podrzedny "dzieci -sierpień 2006" tutaj
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/board,66.0.html
gdzie wszystkie inne dzieciaczki
bo powoli bedziemy opuszczać "przyszłe mamy -siernień2006"
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/board,66.0.html
gdzie wszystkie inne dzieciaczki
bo powoli bedziemy opuszczać "przyszłe mamy -siernień2006"
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Mada, to nie ma sensu, dlatego ze jak tylko wszystkie sierpniowki sie rozdwoja to caly dzial zostanie przeniesiony tam wlasnie i juz tam bedziemy sie spotykac
A poki co kobitki, ktore juz urodzily powinny sobie zalozyc jakis temat na pogaduchy o dzieciach tutaj, normalnie
A poki co kobitki, ktore juz urodzily powinny sobie zalozyc jakis temat na pogaduchy o dzieciach tutaj, normalnie
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dominique pisala, ze jest juz na patologii. Dziewczyny w pokoju i lekarze ok. Dostaje leki na obnizenie cisnienia i zastrzyki w dupke - ale nie wie po co W poniedzialek prawdopodobnie bedzie miec wywolanie oxy albo ciecie - chyba, ze wczesniej sie cos ruszy lub tez (odpukac) zaczeloby sie cos dziac Jej lub malej to odrazu pod noz. Pozdrawia i pyta co na BB
karoo-kp pisze:Mada, to nie ma sensu, dlatego ze jak tylko wszystkie sierpniowki sie rozdwoja to caly dzial zostanie przeniesiony tam wlasnie i juz tam bedziemy sie spotykac
Acha! nie wiedziałam że cały dział sie przeniesie, myslałam że to trzeba zrobić :-[ ale jak tak to karoo masz racje , dziewczyny rozdwojone powinny sobie zrobić juz jakis watek o dzidziach , nawet K@sia gdzies pisała że ma chęc pogadania o kupkach itp po za tym może by nas do pewnych rzeczy przygotowały aż sie boje tych opowieści
reklama
M
Majka01
Gość
Obecna, jeszcze nie rozdwojona
Podziel się: