reklama
G
Gosik
Gość
Melduję się 2w1. Wczoraj byłam na KTG i nic. Lekarz powiedział, żebym przyszła za tydzień :
Ja mam wrażenie, że sączą mi się wody płodowe od 3 dni, więc dziś wybieram się do lekarza. Do "godziny zero" został jeszcze tydzień, ale ponieważ brzuchol mi coraz częściej twardnieje i miewam skurcze, mam nadzieje, że może po dzisiejszej wizycie nie wrócę już do domu, tylko pojadę do szpitala już rodzić. Trzymajcie kciuki! Odezwę się jak sprawy się mają, bo w końcu musimy wziąść się do roboty, bo strasznie wolno nam idzie te "rozdwajanie"
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Melduje sie w komplecie
Leyna rano pisala, ze dalej sie nie rozdwoila. Ze ma od rana lekkie skurcze, ale nie wie czy sie rozkreca czy znowu cofna, ale ze juz nad tym nie mysli i ze Piotrus wyjdzie jak wyjdzie - w koncu musi to nastapic.
(skasowalam przez przypadek sms'a, ale tresc byla mniej wiecej wlasnie taka )
Leyna rano pisala, ze dalej sie nie rozdwoila. Ze ma od rana lekkie skurcze, ale nie wie czy sie rozkreca czy znowu cofna, ale ze juz nad tym nie mysli i ze Piotrus wyjdzie jak wyjdzie - w koncu musi to nastapic.
(skasowalam przez przypadek sms'a, ale tresc byla mniej wiecej wlasnie taka )
No i jestem z powrotem. Nadal 2 w 1 i nic nie wskazuje, aby miało się to zmienić w najbliższych dniach - tak uważa lekarz okazało się, że szyjka ruszyła się i w wyniku powolnego skracania mam upłaty, na szczęście to nie wody. Pan doktor z uśmiechem na twarzy oznajmił mi, że małemu jest w środku dobrze, choc ma mało miejsca. Z usg wyszło, że w tej chwili waży 3429 g, więc mogę rodzić do wody następna wizyta 7 dni po terminie, czyli za 2 tygodnie, ale ja mam nadzieję, że zobaczymy się szybciej w szpitalu Pozdrowionka dla wszystkich brzuchatek
dominique.p
Fanka BB :)
Melduję się w stanie niezmienionym I idę dalej barłożyć
reklama
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
karoo-kp pisze:Dalej dwa w jednym, jutro termin, a ja nic... :-[
u mnie tez ŻADNYCH objawów
nawet skurcze przeszły
Podziel się: