reklama
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
witam !!!
ja nadal w dwupaku ale byłam kilka dni w szpitalu. w poniedziałek poszłam do lekarza na kontrolę a ta mnie od razu na oddział. coś jej sie tętno nie podobało. zrobiłi mi badanka i wszystko ok.musiał sie maluszek przestraszyc .
no ale nie ma tego złego ,zwiedziłam porodówke ,wszystkiego sie dowiedziałam co muszę miec i jak to wszystko wygłada.
połozne na porodówce do rany przyłóż,bardzo miłe chętnie służa pomocą.takze jestem bardzo zadowolona.jak do czwartku nie urodzę to w piątek rano mam sie spowrotem stawic w szpitalu .skurczy nie mam ale szyjka króciutka i przepuszcza na 2 cm.
teraz pozostaje tylko cierpliwie czekac.
ja nadal w dwupaku ale byłam kilka dni w szpitalu. w poniedziałek poszłam do lekarza na kontrolę a ta mnie od razu na oddział. coś jej sie tętno nie podobało. zrobiłi mi badanka i wszystko ok.musiał sie maluszek przestraszyc .
no ale nie ma tego złego ,zwiedziłam porodówke ,wszystkiego sie dowiedziałam co muszę miec i jak to wszystko wygłada.
połozne na porodówce do rany przyłóż,bardzo miłe chętnie służa pomocą.takze jestem bardzo zadowolona.jak do czwartku nie urodzę to w piątek rano mam sie spowrotem stawic w szpitalu .skurczy nie mam ale szyjka króciutka i przepuszcza na 2 cm.
teraz pozostaje tylko cierpliwie czekac.
aga31
mogę cie przepuscic w kolejce.ja tam sie nie spieszę chociaz wolałabym znowu w szpitalu nie lezec bo mozna oszalec z nudów.no ale ja bym chciała rodzic w weekend albo w piątek po południu to i tak mnie te kilka godzin w szpitali czeka bo mam być 11 rano.
aga31
to ja Cie przepuszczam,bardzo prosze.karoo-kp pisze:A ja z przyjemnoscia bym sie dala przepuscic Ale chyba nie od nas to zalezy...
ja poczekam.jak nie w weekend to moze byc 15 w swieto.zalezy mi na dniach wolnych bo chcielismy rodzic z M. razem a w tygodniu to nie wiadomo czy on zdązy z pracą i jak to będzie a tak w dniu wolnym to pomalutku bez stresu mozemy sie rozdwoic ;D
reklama
Podziel się: