reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nie/obecności

reklama
Hmm, nie wiem jak i w którym wątku to napisać, ale to mogą być moje ostatnie chwile na bb przed porodem ;)
Przed chwilą wróciłam od gina: rozwarcie na 2,5 cm, dodatkowo w trakcie badania odszedł mi czop (lekarz mnie go pozbawił ;)) i teraz plamię. Na piątek mam skierowanie do szpitala na ktg ale lekarz mówi, że mogę piątku nie doczekać...
Tak więc kochane moje, jakbym się jutro nie odezwała z rana to... poszłam w ślady Siluni :)

(skopiuję treść tego posta również na wątek Nasze samopoczucie)

Leyna, ale sie ciesze!!!
Nawet mamie przeczytalam co napisalas :) Trzymamy kciuki za szybciutki i bezbolesny porod!!!
Buziaczki. Dawaj znac sms'em co i jak.​

Dziewczyny, kurcze, bo wlasnie zauwazylam blad w moim numerze telefonu, ktory Wam wyslalam na liscie. Nie chce mi sie pisac do kazdej z osoba. Oto nr prawidlowy:
505 859 770
Dupa wolowa ze mnie :)

Jak sobie odpiszecie to skasuje tego posta.

LEYNA to powodzenia w takim razie i trzymam kciuki żeby wszystko odbyło sę sprawnie i bezboleśnie:)

reklama
Do góry