reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nie/obecności

reklama
Leyna pewnie Piotruś jest chłopak słowny i jak ma byc w terminie to w terminie i moze jutro juz wyskoczy?? pozdrawiam

Ja rowniez w zestawie :)

A oto wiadomosc od Asmodis: (wymienilysmy wczoraj smski)

"Czesc. Wlasnie mialam robione KTG. Narazie wszystko ok. Dzidzia podrosla, z nerka lepiej.Wszystkie wyniki bede miala w poniedzialek. Niestety nie wiem czy wyjde przed porodem. Pozdrawiam Was wszystkie. Informuje, ze nadal jestem 2 w 1".Napisalam jej o Siluni, Leynie itd.

A to kolejny sms od Asmodis:

"Nie wiedzialam, bardzo sie ciesze. Gratulacje dla siluni. A u Leyny to najwyzszy czas :) Pozdrawiam i zycze milej nocy. PS. u mnie szyjka dluga i zamknieta".

Ja nadal 2w1

Cholera chłop mnie do psychiatry nidługo odda, ja wstaje i zamroczona leze do kompa sprawdzic co z leyną ... i niespodzianka K. okupuje kompa to mu mówie ze teraz ja ,to on na to że może chociaz zajrze do łazienki zeby poranna toalete zrobić... cholera nie szło mu wytłumaczyc że to pilne i ę co tam łazienka ja musze już !

w nieobecnościach Leyny nie widze, w zawiadomieniach też cisza... więc chyba nic sie nie ruszyło ::)

Dzieki Sandra za info o Asmodis , dobrze że wszystko idzie ku lepszemu :)

Hej dziewczyny. Ja nadal tez we dwoje :) Dzis lecę do lekarza ogolnego bo zwolnienie mi sie kończy, potem na chwilkę do pracy, potem obiad i prasowanko pościeli i na koniec do gina na 18, a wieczorkiem sie odezwę :)

Pozdrawiam i miłego dnia

Lena a Ty z Piotrusiem na porodówkę bo ja tez od rana zaglądam czy juz po!!

cieszę się, że z Asmodis i jej dzieckiem wszystko w porządku. To teraz najważniejsze.

Dziewczyny... ja nic na to nie poradzę, że Piotruchny na porodówkę dziś nie ciągnie ;) Jak mi wczoraj lekarz powiedział co powiedział to byłam zwarta i gotowa. A dziś nic się nie dzieje. Może faktycznie wytrwam do jutra, bo Piotruś chce być punktualny? ::)

reklama
Leyna niech lepiej Piotrusiowy Pan będzie punktualny.Bo po terminie to juz można dostać świra.

Ja tak miałampowinnam urodzić 30 Kiwetnia,ale że niuni sie nie śpieszyło to urodziłam 8 maja i już dostawałam świra.Bo jak się nie ruszała z 1,5godzinki to już płakałam że coś sie jej stało.
A urodziłą sie cała i zdrowa.

Trzymam kciukim za jutrzejszy dzień.

Do góry