reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nie ma to jak w domu... czyli nasz kącik wnętrzarski

No to lapered łazienki kolorystycznie podobne. No poza tym drewnem u mnie :)

A co do kolorów, to u nas w domku głównie szarości, biele. Lubię bardzo też beże, ale mój E. mniej.

reklama
rojku my mielismy "biala czekolade" czyli taki jasny bez w salonie i jedna sciane cynamonowa i po niecalym roku przemachnelismy to na biel z szarym bo szalu dostawalismy od tamtego koloru :tak:

beżowa marzy mi się kuchnia ale musimy na spokojnie przekalkulować czy opłaca się nam naszą ruszać czy jakoś z rok jeszcze przemęczymy
salon pomalowaliśmy na ciemno w zeszłym roku i marzy mi się dodać do niego trochę koloru więc moze jakas czerwień :-p wszystko zależy jaką kanapę wylookamy

laperedhil no ja właśnie lubię takie kontrasty :tak:

z łózeczek dla Nelki wykukałam takie i sie nad nimi zastanawiam

HB1.jpgMoon miniatura.jpg

Załączniki

• HB1.jpg
    HB1.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 104
  • Moon miniatura.jpg
    Moon miniatura.jpg
    580,3 KB · Wyświetleń: 93
karuzela w statki mi sie podoba z pierwszego lozeczke :-p
lozeczka oczywiscie tez, my dostaniemy od mojej siory i chyba pokryjomu je na bialo przemaluje ;-)
mi to drugie bardziej sie podoba :-)

no właśnie spodziewałam się że będzie gorzej ale to pierwsze wynalazłam za 500 z materacem a to drugie za 450 z materacem

reklama
e to nie tragedia, choc na lozeczko bez szuflady to tez nie malo :) i tak jak lapered bylabym za drugim :)

a to nasze za 50zl:
WP_20130815_016.jpg

Załączniki

• WP_20130815_016.jpg
    WP_20130815_016.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 150
Do góry