reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie ma to jak w domu... czyli nasz kącik wnętrzarski

No to lapered łazienki kolorystycznie podobne. No poza tym drewnem u mnie :)

A co do kolorów, to u nas w domku głównie szarości, biele. Lubię bardzo też beże, ale mój E. mniej.

reklama
rojku my mielismy "biala czekolade" czyli taki jasny bez w salonie i jedna sciane cynamonowa i po niecalym roku przemachnelismy to na biel z szarym bo szalu dostawalismy od tamtego koloru :tak:

beżowa marzy mi się kuchnia ale musimy na spokojnie przekalkulować czy opłaca się nam naszą ruszać czy jakoś z rok jeszcze przemęczymy
salon pomalowaliśmy na ciemno w zeszłym roku i marzy mi się dodać do niego trochę koloru więc moze jakas czerwień :-p wszystko zależy jaką kanapę wylookamy

laperedhil no ja właśnie lubię takie kontrasty :tak:

z łózeczek dla Nelki wykukałam takie i sie nad nimi zastanawiam

HB1.jpgMoon miniatura.jpg

Załączniki

• HB1.jpg
    HB1.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 108
  • Moon miniatura.jpg
    Moon miniatura.jpg
    580,3 KB · Wyświetleń: 99
karuzela w statki mi sie podoba z pierwszego lozeczke :-p
lozeczka oczywiscie tez, my dostaniemy od mojej siory i chyba pokryjomu je na bialo przemaluje ;-)
mi to drugie bardziej sie podoba :-)

no właśnie spodziewałam się że będzie gorzej ale to pierwsze wynalazłam za 500 z materacem a to drugie za 450 z materacem

reklama
e to nie tragedia, choc na lozeczko bez szuflady to tez nie malo :) i tak jak lapered bylabym za drugim :)

a to nasze za 50zl:
WP_20130815_016.jpg

Załączniki

• WP_20130815_016.jpg
    WP_20130815_016.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 154
Do góry