reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nianie elektroniczne - macie jakieś doświadczenia???

reklama
Z racji, że to nasze pierwsze dzieciątko zakupiliśmy nianię elektroniczną. W pierwszych dniach super, jesteśmy zadowoleni :) ale... kilka dni później mieliśmy wizytę z położna (mieszkamy w UK) i powiedzieliśmy, że niania wykrywa brak ruchu. Ta jak tylko usłyszała, że mamy takie urządzenie mało co nie wyszła z siebie. Pytała po co nam to itd. Kazała to po przyjściu natychmiast wyłączyć i sprzedać, a wszystko dlatego, że mała może mieć w przyszłości problemy. I fakt faktem, po głębszym zastosowaniu stwierdziliśmy, że ma rację. Owszem na chwilę obecną fajna sprawa, ale w przyszłości może być problem... Staramy się, żeby cały czas ktoś przy niej był :)

A jakie problemy ma mieć przez to dziecko?Oczywiście że niania to nie rodzice ani bliskie osoby, więc nie zastąpi i nie ma zastąpić bliskości mamy. A położne znam różne i niektóre mówią takie rzeczy że się w głowie nie mieści;/

ja tez nie rozumiem jakie problemy mialoby miec dziecko przez nianie? moze te mate do monitoru oddechu zle mieliscie zalozona czy cos ze nie wykrywala ruchu.
biała_dama ja mam tej samej firmy co Ty masz baby control classic i mi w zupelnosci wystarcza:)

no wiadomo:) ale ja bez niani to balabym sie spac, tak od razu wiem kiedy dziecko sie budzi i wstaje od razu, inaczej moglabym nie uslyszec..

My mamy nianie z kamerka i jestesmy zadowoleni, kamerka jest tylko wlaczana na noc, kiedy kladziemy malego spac na gore do pokoju a sami siedzimy na dole w salonie. :) Kamerka to jest całkiemy dobra sparawa, a teraz kiedy jeszcze Kuba zaczął gaworzyć przez sen to już wogóle. :p

reklama
Niania fisher price M7933. Polecam bardzo dobry zasięg. Bez zastrzeżeń :)))

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Do góry